Whoopie Pies og Mini Cupcakes

Hei dere ! 

Happy Valentines day, eller klisseklassedag. Ser det er veldig mange delte meninger om dagen, men som den håpløse , blaute romantikeren jeg er, så er det her en optimal dag for meg å være romantisk på. Jada, vi er jo selvfølgelig romantiske andre dager, men denne dagen synes jeg er en god påminner for oss med små barn. Man er travel, glemmer hverandre og bare det å bli minnet på at man bør være flinkere til å gi hverandre oppmerksomhet synes jeg bare er bra. Man trenger jo ikke å kjøpe inn masse gaver, og ta helt av. Hva med bare å skrive et fint kort eller lage en ekstra god middag ? 
Kjærlighet MÅ ikke koste. Det er jo faktisk gratis. Det er heller ikke hvert år vi har «feiret» dagen, men i år har jeg valgt å gjøre bittelitt ut av den. Rett og slett fordi vi trenger det. Men siden vi har to barn, og Valentines day er på en helt ordinær hverdag, så får vi gjøre det enkelt. 
Mer om dagen kommer, men først og fremst vil jeg vise dere mitt lille Valentines konditori.
Idag ble det Whoopie Pies og Mini Cupcakes, begge fra Regal. 
De var så snille og sendte meg disse boksene for en stund tilbake, og da har de blitt gjemt bort til denne store dagen. 
Så da var det bare å sette igang å bake. 
Litt forskjellig til pynt er obligatorisk, spesielt de små hjertesjokoladene innpakket i rødt. 
Med Lillebror på slep , så er ikke ting så enkelt. Men så lenge han får fri utfoldelse i skuffer, så går det som regel greit. 
Mini Cupcakesene er ferdig stekt, og uten frosting. De er skikkelig kjekke, for de er bittesmå og søte. Akkurat en passe munnfull spør du meg, og perfekt til små barnemunner og hender. 
Gode små mini Cupcakes med karamellfrosting. 
Whoopie Piesene ble altfor store og tjukke, men nå har jeg ihvertfall testet de. 
Inni de er det bringebærkrem. 
Vesla og Gubben har spist seg altfor mette på disse kakene idag. Jeg overrasket dem etter middagen.
Det ble ikke mye til middag på oss voksne idag, for jeg skal lage en sen kveldsmiddag til oss når barna er lagt. For engangs skyld. 
Nå er det legging av barn, så er det igang med å lage den romantiske middagen jeg har planer om. 
Ha en nydelig og klissete kveld dere. Hihi! 
Hilsen 
klissete 
PS! Trekningen av Caseapp Iphonedeksel utsatt til imorgen. 

7 Comments:

  1. Koselig med litt ekstra på en dag som denne da:) Så veldig godt ut hvertfall:)

  2. SÅ flink du er! 🙂 Ha en fin kveld.

  3. Koselig med valentines, synes jeg 😉
    Cupcakene så namme ut 😉

    Pssst…har du glemt konkurransen din? Skulle vært trekning igår :O

  4. Sååå koselig 🙂 Enig med du.. Valentine handler om kjærlighet og den synts jeg den fint kan brukes til. Hvem har sakt at kjærlighet må koste penger?? 🙂

    Her fikk jeg roser av mannen og et fint kort. Men det best av alt, en god middag og en slapp kveld sammen 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge