WHAT IF I FALL ?

Er det ikke rart hvordan vi mennesker tenker ?

«Nei, jeg tør ikke å satse, fordi jeg er så redd for å mislykkes.» Hvorfor skal denne frykten ta overhånd, og holde deg igjen fra å gjøre akkurat det du ønsker og drømmer om ? Høres det egentlig ikke rart ut ? Mange har en grunderspire i magen eller ønsker å starte for seg selv, men de tør rett og slett ikke å følge drømmen sin. «Hva om folk ler av meg?» «Hva kommer de til å si bak min rygg?» Det vil dessverre alltid være slik at noen har meninger om deg, og det vil dessverre alltid være noen som ikke er enig i dine avgjørelser. Men skal du leve livet for dem ? Er du virkelig villig til å gå hele livet ditt igjennom, og vite at andre rundt deg har tatt en avgjørelse for deg? Eller holdt deg igjen ? Nei, jeg tør ikke å starte opp en nettbutikk med barneklær, fordi jeg er redd folk ler av meg. Jeg tør ikke å starte opp som forhandler fordi jeg er redd for å gjøre det dårlig. Jeg er redd for å mislykkes. Hva om jeg mislykkes ?Men hva om du lykkes da ? Vet du om du lykkes om du ikke prøver ? Man vil jo aldri få svaret på om man lykkes eller mislykkes, hvis man ikke prøver. Dessuten sies det jo at den største angeren folk som ligger på dødsleiet har er at de ikke gjorde mer av det de drømte om, tok flere sjanser og levde mer. Det er bedre å ha prøvd, for deretter å angre enn omvendt.

img_7755-1

Jeg er en av de som tok en sjanse, og jeg har vært villig til å ta noen sjanser i livet mitt. Livet skal testes, men mest av alt så skal hjertet følges. Mitt hjerte har alltid banket for det å være selvstendig næringsdrivende, mitt hjerte har alltid banket for det å kunne hjelpe mange mennesker, mitt hjerte har alltid sagt at jeg er en leder. Det var like før jeg lot sjansen gå fra meg, fordi jeg var for redd. Likevel kom fornuften til meg, og sa at jeg ikke skal la alle andre bestemme hva JEG Eva, skal gjøre. Det er ikke andre sine meninger som betaler dine regninger, og hva andre mener skal ikke styre over mitt liv.

fly2

Hva om du faktisk lykkes ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge