What a day

Idag er jeg Sliten med stor S. 

Idag har jeg faktisk ikke sett Gubben i det hele tatt. Eller det var så vidt jeg åpnet øynene når han reiste idag tidlig. Han har vært på en stor ferd inn til hovedstaden å hentet stolene jeg har bestilt, innom Ikea for å hente sofaen og innom et annet sted for å hente en reisetrille. 
Det betyr igjen at jeg har vært alene som tobarnsmamma i dag. Vesla har vært i barnehagen, men når Lillebror har vært en god håndfull idag, så kjenner jeg virkelig at det er godt å sitte i sofaen foran pcen for øyeblikket. 
Lillebror har nesten ikke sovet i hele dag, og jeg har trillet og svettet. Løpt att og fram, prøvd ditten og datten og ingenting har hjulpet. Stakkars lillemann var så trøtt at han var helt rød og hoven rundt øynene istad. Jeg ammet og ammet til han endelig sovnet. Nå ligger han her ved meg på sofaen, på en pute, og sover kjempe tungt. Jeg lurer på om det er varmen han reagerer på ? Hva tror dere ? 
Heldigvis har Vesla vært opptatt med nabogutten / kjæresten hennes mens jeg har vært opptatt med Lillebror. En mamma får jo litt dårlig samvittighet når man bruker så mye tid på den andre, men slik er det nå bare til tider. 
Nå er ihvertfall Vesla lagt, og det rare er at Lillebror sover. Så nå skal jeg koke meg en kopp med te, og bare slappe av enda mer. 
Puuuuuuuuuuuuuuuuuh……

6 Comments:

 1. Sånne dager slitsomme ,men det er sikkert varmen som gjør han mer grinete enn normalt (hvis det er noen trøst hehe)men alt det tunge veier nok opp når gubben kommer hjem )))))
  Vi har hatt begravelse for pappa.Det var en fin og verdig begravelse han fikk.
  Det ser ut som om det fine været skal fortsette.Jippi.
  Håper gullet er roligere i morgen ))))
  Klem Bjørg.

  • Ja, det må være varmen. Forstår ikke hva annet det kan være.. Er bare SÅ klar for at Gubben skal komme valsende inn døra. Valsende er vel veldig optimitsisk, siden kona har sendt han avgårde som laste og lossearbeider.

   Håper dagen idag med tanke på begravelsen var vakker, Bjørg.
   <3

 2. Stakkars liten. Klart varmen som tar på. Husker sommeren ifjor da vi reiste på ferie. Det var et sant mareritt. Trøste seg til at alt blir bedre 😉

  Gleder meg til å se hvordan det blir hjemme hos dere med de nye stolene og sofaen <3

  • Huff.. ja.. Får håpe han blir vant til den plutselige varmen ganske raskt. For dagen idag var grusomt slitsomt.

   Jeg er så spent selv :-))

 3. skjønner godt du er sliten. stakkars lille. håper du og dine får en bedre dag imårå 🙂

 4. Huff, her har vi nesten ikke sovet i natt pga varmen. Endte med at jeg måtte legge meg på sofaen sammen med Minsten, og selv da tok det en time før han sovnet… Ikke lett å være liten i denne varmen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge