Vis feriekofferten din, og vinn 1000 kroner i gavekort

Hei dere ! 

Trendsales har nå en konkurranse gående, hvor du skal få lov til å fylle opp feriekofferten din med hva du ønsker. Alt fra badetøy, klær, sko og smykker. Du fyller enkelt opp med fem ulike ting, av hva du ønsker å ha med. Juryen velger ut en vinner, blant de som er topp 20. Vinneren får vise frem vinnerkofferten i nyhetsbrev og på forsiden av Trendsales, i tillegg til 1000 kroner å shoppe for.

Det er veldig enkelt å fylle opp kofferten, man gjør det HER på Trendsales.

divamamma (2)Jeg har allerede deltatt, og dette er min feriekoffert. Du kan gjerne gå inn å stemme på min feriekoffert ved å trykke på bildet.

Jeg har forresten akkurat bestilt meg den maxikjolen i den lekre blåfargen. Den kostet kun 199. Den finner du HER. 

LYKKE TIL !!

One Comment:

  1. Å, kjolen var helt nydelig:) må nok bestille meg den jeg også;) skal lage mitt bidrag i kveld. Moro med slike konkurranser:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge