VINN GAVEKORT PÅ 400,- FRA TRENDSALES.NO

 

Hei på dere ! 

Da kjører vi i gang med en ny giveaway her på bloggen, og denne gangen er det TO HELDIGE LESERE som stikker av med et gavekort på 400,- hver til å shoppe for på Trendsales.no.

For en fantastisk nettside. Der finner du alt av  brukte og nyemerkeklær til barn, merkeklær til voksne, designervesker som er brukt fra f.eks kjente merker som Chanel , Louis Vuitton, Michael Kors og andre.

Jeg har handlet jakker fra Racoon og Mini A Ture derfra til en billig penge. Jeg har altså gjort så mange kupp fra nettsiden og spart mange penger på å handle der. trendsalesHer ser dere jakker fra Racoon og Miniature og sko fra Bisgaard. Det er bare å søke opp på kjente merker og du vil helt sikkert finne dem på Trendsales. Ønsker du å handle brukt søker du fra «BAZAR», ønsker du kun å handle nytt søker du fra «SHOPS» og «OUTLET».

For å handle på Trendsales må du nødt til registere deg som bruker. Det gjør du enkelt HER.

Uansett, så får dere prøvd lykken her på bloggen. Husk at det er TO heldige lesere som stikker av med et gavekort hver på 400,- .

NO_GAVEKORT 400

For å være så heldig å stikke av med et gavekort MÅ DU

– Like min Facebookside HER.

På min Facebookside ligger det et bilde av dette gavekortet. Lik og del. 

Vinneren blir trukket ut av alle som liker og deler.

  LYKKE TIL! 

PS ! Det trekkes en vinner den 17 janur.

4 Comments:

  1. Vil gjerne vinne! 😉 veldig fin blogg!!

  2. Vil gjerne vinne

  3. Trendsales er fantastisk! handlet masse til Herman der fra og super at man kan kjøpe litt brukt tøy også, er jo ofte begrenset hvor mye enkelte klær blir slitt før de er vokst ut fra 🙂

    jeg er med 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge