Vinn gavekort fra Bolia

Bolia har nå lansert en ny møbelkolleksjon , og i forbindelse med dette har de launchet deres nye webside. Den nye websiden til Bolia er bygget opp på en annerledes, men spennende måte ; nemlig som en interaktiv lookbook. Der kan man bruke masse tid på å kikke, for via lookbooken kan man få seg noen overraskelser, historier og opplevelser om historien » the greatest show called life». Bildene du får se, er også så unike og flotte, at det hele blir en fryd for øyet.

Igjennom Lookbooken kan du også finne din «true love» via datingsiden deres. Den funksjonen syntes jeg var ganske artig. Bolia har også et spennende 3D verktøy, som gjør at du kan prøve ut og møblere ditt hjem med disse møblene. Her kan du prøve deg frem i det uendelige, og hvor kjekt er ikke det å få testet ut møblene for å se om de passer inn, før man kjøper de ?

Jeg digger virkelig bildene, fargene og møblene. Mine favoritter er allerede valgt ut, og det er uten tvil de hvite stolene på det nederste bildet. Jeg har virkelig fått øynene opp for Bolia.

Vinn Gavekort på 500 kroner

Nå er dere lesere utrolig heldige, for jeg har fått lov til å dele ut et gavekort på 500 kroner til en av dere.

Det du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å ta en titt i deres nye lookbook, og fortelle hva du likte best med lookbooken ? Kanskje det er designet ? Bildene ? Møblene ? Fortell i kommentarfeltet under. Sjekk ut lookboken HER. 

Trekningen vil være den 30 august.

Lykke til!!

32 Comments:

 1. første gangen jeg var innom, falt ejg for vegghyllene. men da jeg klikket meg inn nå igjen, var det sofabordene. altså, siden er så genial at det popper opp noe nytt hver gang jeg kikker innom. digger stilen, og skulle gjerne fylt huset!

 2. Jeg falt fullstendig for hele oppsettet! Bildene,wow så lekre 😀 Litt annerledes oppsett enn mange andre slike sider. Elsker ting som er annerles og inspirerende!
  Myye der jeg kunne tenkt meg å flyttet inn i mitt hus 😉

 3. Jeg har hatt flere runder innom denne siden nå, bare for å sitte og klikke meg rundt og se alt det som dukker opp underveis. Det er nytenkning på høyt nivå det her! Flott design på siden – og produktene til Bolia ER jo bare lekre 🙂
  tina.triger@live.com

 4. Jeg liker helt klart bildene best.
  Får veldig lyst til å kjøpe mye, også det jeg helt klart ser at jeg ikke trenger eller har plass til.

 5. Hei, hei! 😀
  Lookbooken var spennende og informativ på en ny og kreativ måte. Jeg likte godt den enkle stilen på møblene, og ikke minst at bruken av tekstiler var tonet ned.

  Mvh Beate M
  beate_myran(ætt)hotmail.com

 6. Jeg synes det var en morsom måte å «bla» i katalogen» på :-). Fint at det er annerledes, noe som gjør at nygjerrigheten bare øker mens minuttene går.

 7. Britt Jeanette Rogne

  Dømt til å ikkje vinne med dinna kommentaren. Men ærlighet vare lengst.
  Syns d va berre uryddig å slitsomt når ej åpna sida. Lite frista når konsentrasjonen va i alle kanta å farga.
  Men om en studera nøye så kan en finne fine møbla der:)

 8. Det som fanger min oppmerksomhet er den helt fantastiske gule sofa, synes at den har kjempe artig og fin farge. Elsket det sofa! <3

 9. Jeg likte veldig godt de stilige sofaene deres, enkle og rene i formen og fargetoner 🙂

 10. Layla Benmoussa

  Det som tok oppmerksomheten min var lampen fordi vi trenger en i stuen vår:)

 11. Likte ETC Spisestuestol best

 12. Her var det mye inspirasjon.
  Var sofaene eg likte best.
  Kvalheimsjenta@gmail.com

 13. Hvordan de viste frem daybeden syns jeg var fin. Enkel og stilig.

 14. Det jeg likte best med lookbooken var hvor enkelt det var å surfe rundt og hvor fristende alt var laget, ble jo tittenes på alle mulige fristende ting 🙂
  Jeg blir veldig gjerne med på trekning 🙂

  Mvh. Kristine SKS
  E-post: kristine907@gmail.com

 15. Liker det lekne uttrykket og de fine fargene…så utrolig masse fint de har 🙂

 16. Jeg likte best at man kunne bla i stemninger og følelser! Også er jeg veldig glad i mye av designet på Bolia 🙂
  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 17. Det jeg elsker med Bolia (utenom de fantastiske møblene) er den uventede stylingen av miljøet rundt. Elsker de små historiene i Lookbook’en, som setter stylingen på plass. «IT WAS A MINIMALIST APARTMENT. MOSTLY BECAUSE SHE’D SOLD HER BELONGINGS TO FINANCE HER CRIPPLING ADDICTION TO SHOES». Kreative folk, altså 🙂

 18. Elsker Dune sofaen

 19. Lookbooken er anderledes og kul:)
  Og jeg elsker møblene fra Bolia!
  Har sett meg ut både sofa og spisestuebord.

  Ha en fin fin fredag!!

 20. Jeg liker fargene, de originale menyene og de klare bildene 🙂

 21. loop hyllene !! eller ekg hyllene .. weee .. mange favoritter her !!
  LOOP !!
  🙂
  tvi-tvi !

 22. Det er en ny og annerledes måte å få vise frem sortimentet sitt på, men alle fargene og bildene som «popper» frem tar en del av oppmerksomheten bort fra møblene. Så det er både pluss og minus…
  For å få en god oversikt over møblene, er det bedre å klikke seg inn på sortiment

  i_sen3@yahoo.no

 23. Hei høpp!

  jeg blir med vettu bare gjørre:)

  Elsker farge sammensetningene:)

  Klem på klem-L-

 24. Merete Svartis Ludviksen

  Syns selve siden er utruli flott,
  og møblene er uten tvil kjemperått!
  Digger deres utvalg og kreativitet,
  og noen få sofaer ligger i tet!

  Jeg syns gaven din er så utruli flott,
  tingene ville passa perfekt i mitt kule slott!
  Jeg digger å pynte huset med bling,
  og jeg kunne kjøpt en dyrebare ting:)

 25. Enkelt og greit, jeg liker at det er annerledes enn «alt annet.» 🙂 Enkelt, med en liten touch av noe magisk og spesielt 🙂 Ha en fin kveld videre! Hilsen Tone, frklangenes@hotmail.com

 26. Charlotte Kolnes

  ღ♥ღ✿ ✿ღ♥ღ

  Liker virkelig alt her, fargene, looken, bakgrunn, møbler , absolutt alt! =)

  charlotte_kolnes@hotmail.com

  ღ♥ღ✿ ✿ღ♥ღ

 27. Liker bildene 🙂 og at det er så fancy og stilig, samtidig som man får infoen man vil vite 🙂

 28. Jeg elsker Bolia og min favoritt er Madison-sofaen, så vintage! 🙂

 29. Liker den kjappe navigeringen… og selvfølgelig de innoative møblene.)

  Marius
  grotan@hotmail.com

 30. Liker den nye siden veldig godt, den er nytenkende, rask å veldig veldig moderne.
  Å møblene de har er jo bare kjempe flotte. Liker utrolig godt den minimalistiske stilen.

  Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 31. jeg liker måtene de får produktene til å fremstå på bildene 😀 tommel opp for bolia :D:D

 32. Det jeg liker med Bolia er at dem har fantastiske møbler og interiør og passer perfekt for dem som vil ha det »lille ekstra». Prisene er høyere enn fks: bohus, møbelringen osv- men det er absolutt verdt prisen med tanke på kvaliteten, servicen og de små detaljene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge