VIL DU OGSÅ GLEDE DEG TIL IMORGEN ?

God kveld dere. 

Har dere noen gang vært i en periode i livet hvor dere har følt at dere har hatt det så bra, at dere gleder dere til å stå opp om morgenen til neste dag? Jeg er slik , og har det slik nå. For min del er hver eneste friske og gode dag en gave for meg. Samtidig er jeg en gladjente som er glad i livet. Det har jeg alltid vært, tiltross for store berg- og dalbaner jeg har vært igjennom i mitt liv. Hver eneste dag er også en kamp. Det handler ikke om at jeg kjemper med nebb og klør, men jeg må hele tiden tenke meg godt om, om dette «sjakktrekket» er smart for meg, og om dette kan medføre til tilbakefall av sykdommen igjen. Sykdommen vil alltid være i min kropp, men jeg gjør det aller beste jeg kan for å kjempe imot. Jeg føler jeg gjør alt riktig i forhold til kosthold, kosttilskudd, mosjon og ikke minst i forhold til at jeg prøver så godt jeg kan å leve et stressfritt liv. Stress, drama, psykiske belastninger og annet negativt er med på å «vekke» sykdommen min til liv, og derfor gjør jeg alt jeg kan for å unngå det. Merker jeg det blir mye av det, da må jeg trekke meg unna , eller eventuelt unngå de personene som medfører mye negativt i livet mitt. Det fikk jeg streng beskjed om på sykehuset også, når jeg fikk diagnosen. «Eva, du må leve et rolig liv som mulig, med minst mulig negativt rundt deg, for at du skal leve et greit liv». Så kan vi jo definere rolig. For det er mye som skjer rundt meg, og det er fordi jeg VIL. Så lenge det er positivt, ser jeg ikke problemet. Jeg nyter hvert eneste sekund og minutt.

Jeg har mange positive mennesker i livet mitt, og de er gull verdt for meg. I tillegg er det jo slik at når jeg er inne i gode perioder sykdomsmessig, så smiler jeg og da smiler også kroppen min. Idag for eksempel , har jeg hatt sommerfugler i magen, smilt, fnist og tøyset. Jeg har danset på kjøkkenet mens jeg har laget mat, jeg har hoppet opp og ned som en sprettball, trent, vært med barna og vært gladjenta Eva. Den jenta jeg vil være. Hvis dere har lest bloggen min i mange år, så vet dere også at jeg har hatt stort fokus på å ha et positivt sinn, og ikke minst på det å ha positive mennesker rundt meg.

Så hvordan blir man slik ? Jeg har faktisk oppskriften, og den er god som gull.

Den handler kun om at du tenker positivt, behandler kroppen din bra, og sørger for å ha positive og gode mennesker i livet ditt. I tillegg skal du lukke øynene og ørene for hva alle andre snakker om, hva dårlige mennesker kan få til å si om deg ( enten fordi de er misunnelige eller fordi de ikke har det bra med seg selv). Så skal du se det positive i det meste av situasjoner, og la latteren ligge løst. Smil til verden, og så smiler verden tilbake til deg. Men EN viktig ting til, som du alltid skal huske på, og det er at du er snill og god mot andre. Jeg mener at godheten alltid seirer, uansett hvilken situasjon man står i og er i.

FullSizeRender

Så dere, jeg er sikkert irriterende blid. Men jeg legger meg nå straks, med sommerfugler i magen og et stort smil om munnen. Rett og slett fordi jeg klarer å se det positive i det meste, og gleder meg til imorgen. Om jeg så våkner imorgen med vondter og verker i kroppen, vet jeg at jeg fortsatt vil gjøre det ALLER beste ut av den dagen, ikke klage ( ikke for mye iallefall, men kanskje litt?), være glad i det livet jeg har, den hverdagen jeg har klart å få takket være de fine menneskene jeg har i livet, og ikke minst takket være Forever og businessen jeg har klart å bygge sammen med verdens mest fantastiske team.

God natt smask fra meg!

PS!

Snapchat: divamammano

Instagram : divamammano

One Comment:

  1. Vi har ikke nok av snille blidfiser i verden så fortsett , og stå på 🙂 ha en fin dansende uke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge