Vi skal til Gran Canaria

Hei dere ! 

Om noen måneder så reiser vi til Gran Canaria. Ingen av oss har vært der tidligere, og vi gleder oss veldig. Er det noen av dere som er kjente der ? 
Jeg har vært en ordentlig vinglepetter, og ikke fått bestemt meg på hvor vi skal bo. Jeg er nemlig sjefen når det gjelder å bestille reiser. Men nå, etter 10 bestillinger og 10 avbestillinger, så har vi landet på dette her : 
Nyoppusset hotell med høy standard reklamerer Star Tour med. Får håpe det stemmer. Det ser ihvertfall superflott ut der. 
Vi landet tilslutt på å bo i Maspalomas på Gran Canaria. 
Synes det ser så spennende ut med de flotte sanddynene. 
Er det noen som har vært der ? Har dere noen tips til opplevelser sammen med barna ? 
Og har dere noen erfaring med bamseklubben ? 
Det er enda en stund til, men jeg gleder meg SÅ!

3 Comments:

  1. Datteren min kom hjem fra Gran Canaria idag! Hun har feiret jul sammen med pappaen sin og resten av hans familie der, og det virker som hun har koset seg sånn!! 🙂 Var på delfinshow og i dyrehage, kjempespennende 🙂

  2. Hei!
    Jeg kom tilfeldigvis inn på bloggen din via et googlesøk.. kjempefin blogg, og mange gode mat-tips du legger ut.. kommer absolutt til å lese mer på bloggen din.. godt nyttår!

  3. Vi var i Mogan da Ida Martine var 2 år, kjempefin og rolig by. Hotellet var nydelig og veeldig barnevennlig, bare eldre og småbarnsfamilier der. Og kort avstand til shopping 🙂 Dere må få med dere markedet som reiser rundt! Har også vært der nede en annen gang, før jeg fikk barn. Da var vi i Puerto Rico, fint det egentlig, men synes plassen er litt «småskitten» om jeg kan kalle det det, ihvertfall i forhold til Mogan. Og så var vi på Anfi del Mar, men det er sånne «selveide» leiligheter. Gran Canaria er herlig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge