Vi ser tilbake på desember

DESEMBER – Fremgang på huset, stemmen min på radio, julaften, nyttårsaften

Desember ble en stressende måned. Det var julepynt, det var litt baking og formen var ikke helt med meg.
 
Gubben fikk kledd store deler av huset. Han jobbet som en supermann. Det var jo veldig moro å se huset med kledning på, for da var det ikke lenger bare en tomt eller et skjelett, men et HUS!
Etterhvert kom takstolene på plass. Da så det enda mer ut som et hus. 
Gubben og jeg hadde fem årsdag. Det ble ikke feiret, siden tiden ikke strakk til, men jeg fikk en stor, flott bukett med roser. Vi får ta det igjen ved en senere anledning, i det nye huset. 
Den måneden var visst flaksen litt med meg. Godt var det. For jeg ble med i en konkurranse på radio Grenland, som gjorde at jeg vant et gavekort på 500 kroner, og måtte snakke LIVE på radioen. Det var noe av det flaueste jeg hadde vært med på, men det var utrolig moro å vinne. 
Vi fikk også tatt et julekortbilde jeg ble kjempefornøyd med. Vesla er jo bare så nydelig på bildet. 
Så kom julaften, som er en stor begivenhet i seg selv. Den ble feiret hos Svigers på bygda. Det var moro, spennende, noe slitsomt og Vesla ble helt utslitt klokken 20.00. Vi måtte spare resten av pakkene til dagen derpå, siden Vesla ikke brydde seg om de tilslutt. Hun var kjempe trøtt! Vi spiste god mat, fikk utrolig mange flotte gaver og hadde en trivelig julaften. 
Siste dagen i året ble feiret hos foreldrene mine, hvor vi spiste deilig kalkun til middag. 
Senere på kvelden bar det bort til noen venner av oss. Vi var ikke der så lenge, før vi reiste hjemover. Gubben, jeg og Vesla var helt skutte allerede klokken 22.00. Så da reiste vi hjem, slappet av, og gjorde oss klare til å legge oss. Vi tenkte vi skulle prøve å legge Vesla før det verste av raketter begynte. Men siden de allerede hadde begynt å smelle litt utenfor, så ble det ikke noe av. Vesla ble redd av å ligge alene å høre på smellene, så det vi gjorde var å legge oss i senga til meg og Gubben. Vi dro for gardinene, slik at vi kunne se ut på himmelen på alle rakettene. Når klokken var 24.00 var Vesla helt vill. Vi kikket ut vinduet på rakettene, og hun elsket det! Øynene hennes lyste like mye som rakettene, og Vesla ropte bare etter mer. Så var det rett i seng etter det. Med andre ord en kjempe rolig kveld for oss. 
For å se på resten av 2010, så trykk HER for å komme til innlegget. 

2 Comments:

  1. Ååå.. Så mange fine bilder. Huset begynner virkelig å ta form nå da. Spennende.

  2. Hei! Så kommentaren din ang. fashdeal.com på Kristina Andersen sin blogg. Jeg sjekket uggaustralia.com sin nettside, og fant ut raskt at fashdeal.com er en side som selger falske varer. Sjekk linken under og skriv inn fashdeal.com under ‘counterfeit website look up’. Fashdeal.com er en side kjent for å selge falske varer.

    Link: http://www.uggaustralia.com/customerService/contactUS.aspx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge