Vi har vært romantiske..

… på en helt vanlig mandag. Men grunnen er rett og slett fordi begge husket at for seks år siden, så stod min mann på kne i vannkanten på stranden i Thailand. Hjelpes så romantisk! Kliss klass! Hihi!

Dagen er ikke så vanskelig å huske, i og med at det er dagen etter sankthansaften. Så Mannen ringte meg idag mens han var på jobb, og lurte veldig på om vi skulle ut å spise for å «feire» litt.

Deilig for meg å slippe å lage middag, og litt koselig å ut å spise, selv med to barn på «slep».

IMG_0578Peonene kjøpte jeg selv på fredag , så SÅ romantisk har ikke Mannen vært. Men syntes det passet inn å vise de frem. Når jeg er i ekstremt godt humør, kjøper jeg en fin blomsterbukett til meg selv på fredager. Det gjør meg bare enda gladere. Blomsterbuketter gjør noe med atmosfæren. IMG_0601Idag falt valget på Peppes. Familievennlig restaurant, og Vesla elsker å være der på grunn av et lekehus de har der inne. IMG_0589Var litt artig å tenke på at vi nå seks år etter frieriet sitter her med de to småtrolla våre.

Et stykk lite bustetroll. Hihi!

lillebrorpeppes

Og ei lurifaks snuppelure.veslapeppes

Våre to fine, perfekte barn! Vi er så heldige.

Ja, det er så gøy å tenke tilbake på frieriet, og hvordan alt har utviklet seg fra den gangen til idag. Jeg kunne aldri fått meg en bedre mann, og vi har det så utrolig bra sammen. Vi har blitt en fin familie på fire fra den gangen, og livet ble ganske så perfekt faktisk.

Nok kliss klass for idag.

Nå skriker puta og dyna etter meg. Idag er jeg rett og slett stuptrøtt. Helga var litt hard, så denne uken må bli myk. Ellers har jeg jo hatt en fin start på uken igrunn.

Dere får ha en fin mandagskveld videre ! 

6 Comments:

  1. Så trivelig å være romantisk på en helt vanlig mandag 🙂 Hyggelig med 6års forlovelsesdag, har dere bryllup i planene også? 🙂

  2. SÅÅ fint du har det, og så flotte barn du har!! NYDELIG!! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge