Vi har gått i tog idag

God kveld ! 

Idag har dagen nok engang gått slag i slag. Vi har feiret 17 mai feiring i barnehagen til Vesla, vi gikk til og med i tog i regnet. Fytti for et vær. Men det var veldig koselig, og jeg vet Vesla moret seg stort. Lillebror fikk også gå i tog idag, og det var veldig spennende. Han satt pent i vogna og fulgte med med store øyne. Hihi! 
Vesla var så stolt, men synes det var litt langt å gå. 
Etter toget var det å gå tilbake til barnehagen igjen. Der var det kaffe, saft og kaker. Lillebror storkoste seg i barnehagen og holdt et lite show. 
Jeg måtte stjele litt kos fra han, men det var såvidt han hadde tid til det. For det var så mye spennende i barnehagen der.
Vesla var utrolig opptatt av å vise Lillebror frem til alle sammen, hun var så stolt av han. Han skal jo etterhvert begynne i den barnehagen, så da synes Vesla at det var veldig viktig at han fikk se seg litt rundt, spesielt på den avdeligen han skal gå på. Så hun ga Lillebror en guidet tur. Veldig kjekt!
Etter kaffe og kaker var det bare for meg å løpe videre. 
Jeg skulle nemlig møte min gode venninne, som bor i Miami. Ser hun så sjeldent, så det lille jeg får se henne når hun er i Norge er utrolig koselig. 
Det er sjeldent jeg tar bilde av venninner osv, så idag viser jeg jammen meg fram venninnen min.
Fine venninna mi, Silje. Et pent menneske både utvendig og innvendig. Alltid koselig å treffes , og skravla går i ett når vi først er sammen. Skulle skravlet så mye mer enn det vi gjorde idag, men det kommer flere anledninger. Heldigvis! Setter veldig pris på gode venninner, og positive mennesker i livet mitt. Det er så verdifullt. 
Nå skal jeg lade resten av kvelden, i armkroken til min kjære ,kjekke, Gubbe. 
Så skal vi gjøre oss klare for en stor feiring imorgen. Det blir herlig! 
Må dere feire og ha det fint imorgen da ! 

One Comment:

 1. Title:
  Best Revenue sharing with the High Returns Investment
   
  Content:
  Welcome to Make Money Online with best investment in Hedge fund day trading with high returns on Daily Interest the world best revenue sharing program in which High Yield Investment Program, Best Hyip, Best Investment, Hyip Monitor, Forex Fund, Daily Profit, Monthly Interest, Monthly Profit, Earn Money Online, Money Maker Group, Dream Team Money and like this much more and you can withdraw the amount throw referral commission, eCurrency Invest, LibertyReserve, Alert Pay and SolidTrustPay as well. Get 200% profit within 150 days and the minimum withdraw is only $5 which is on daily basis.
  For More Details click the link below:
   
  Web Link:
  http://whatacash.com
  Display Name: whatacashwaqar
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge