Vesla sin første ordentlige nyttårsfeiring

Deilig!

 Nå har jeg fått vasket gulvet og ryddet litt i huset. Det var jammen på tide. Nå føler jeg at jeg har latt det gro og spire med støv og hybelkaniner en liten stund. Jeg merket jeg begynte å bli temmelig irritert på huset også, siden det plutselig skulle bli så støvete. Huff! 
Gubben har egentlig gitt meg et forbud mot husarbeid, for han sier jeg skal slappe av. Vel, det han ikke forstår er at jeg ikke klarer å slappe av i et skittent og støvete hus.
Vesla og jeg var ute i snøen og lekte, men kunne ikke annet enn å fryse oss i hjel. Jeg vet det er noe som heter dårlige klær, og ikke dårlig vær. Men det får være måte på hvor kaldt det skal være ute. Idag begynner det heldigvis å bli mildere, så la oss håpe det forblir slik framover. 
Idag skal Vesla få lov til å være oppe litt lenge, samtidig som vi lurer på om vi legger henne litt utpå kvelden, for så å vekke henne til klokken tolv. Vesla er veldig var på lyder, og hun blir livredd når hun hører slike smell. Så ved å være føre var, og fortelle henne om hva som skal skje litt før tolv, så kan det hende hun får en hyggelig opplevelse ut av det. Da slipper vi også å risikere at hun bråvåkner klokken tolv og er livredd. Jeg er ihvertfall veldig spent på hvordan hun kommer til å ta det med høye smell og raketter i luften. Det her blir også Vesla sin første ordentlige nyttårsaften, for i fjor så sov hun seg igjennom hele feiringen. Da var hun også mye mindre, og sov tyngre. Nå forstår hun mye mer, så det her blir spennende å se. 
Hvordan gjør dere det med småbarna deres ? Vekker dere de? Lar dere de bare sove? Eller er de kanskje oppe til tolv ? 
Dere får ha en flott nyttårsfeiring, mine kjære lesere! Jeg er takknemlig for at dere har fulgt meg igjennom dette året, og håper dere følger meg videre i 2011.
  GODT NYTTÅR! 

6 Comments:

 1. Heisann.Så koselig det blir å feire nyttårsfesten med de «gamle»
  Vesla er jo liten enda så det er jo bra at hun kan få sove der hun er når hun blir trøtt.
  Jeg kan aldri tro at hun kan klare å holde seg våken helt til tolv ))),men det er utrolig å lenge de holder ut når de har det gøy.Dere kan jo smelle opp litt før hun legger seg.Er sikker på at hun sover gjennom det,men våkner hun så prøv å gjør det til en positiv opplevelse.

  Når våre var små så var vi hjelpes meg vel 20 barn på det meste og 14 voksne.Kan ikke skjønne åssen vi holdt ut og åssen vi fikk plass i et helt vanlig hus )))Barna spiste først så det hjalp jo.,og soverom ble tv rom.Der holdt vi de bare våkne,og de fleste holdt ut.Hvis ikke sovna de under bordene eller der det plass.

  Selvfølgelig ble det av og til noen som ble redde,men da gikk vi inn og kikket gjennom vinduet.Er ikke fullt så skummelt da for de da.
  Du kjenner ditt barn og vet åssen hun er så det kommer sikkert til å greit.)))

  Må si vi er nesten samme gjeng som feirer sammen.Noen har fått nye menn så de er jo de

  Ha en flott kveld.
  Klem i fra Bjørg.

 2. Kajsa får være oppe til tolv om hun orker 🙂
  Det orker hun hvert eneste år,hehe
  Sovner hun på ettermiddagen,er det veldig kjekt. Satt nettopp på en film til henne inne på senga vår,i håp om at hun tar seg en blund 😉

 3. Regner med at mini legger seg i løpet av en times tid, men han våkner nok av alle smella, så da tenkte jeg han skulle få titte ut på alt. Hvis ikke lar jeg han sove.

  Ønsker deg og dine alt det beste for 2011!

  Klem

 4. Jeg klarer heller ikke å slappe av når det er rotete/skittent rundt meg! :p

  Her håper vi at frøkna sover gjennom alt sida ho er så lita, men hvis ho våkner skal ho få se rakettene 🙂

 5. Håper dere får en kjempefin nyttårsaften sammen.
  Stor klem fra Eline og baby

 6. Vi var så «heldige» at Leah våknet kvart på tolv og fikk bli med ut. Hun våkner ALDRI ellers så underbevistheten hennes må ha kjent at noe skulle skje! :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge