Vesla på overnatting

Hei dere ! 

Som dere leste i forrige innlegg, så var Lillebror hos legen på torsdag.
Vi hadde tatt endel prøver, og prøvene var helt fine. Jippi!! Det var kjempe godt.
Ellers skal vi følge litt med på han, og hvis det skulle være noe mer skulle vi komme tilbake.
Nå kan ihvertfall hønemora slappe mer av.

Vesla har reist avgårde til mine foreldre.
Hun var kjempe klar til å reise dit på overnatting. Hun elsker å være der.
Så igår kom pappa å hentet henne, og vi lot henne bestemme selv om hun ville hjem idag eller imorgen.
Mamma ringte meg idag til morgenen og sa at hun ikke ville hjem, så nå blir hun der til imorgen.

Alltid like uvant når Vesla er borte. Det er sjeldent vi har hatt barnevakt, så vi er ikke helt vant til den biten. Uansett så er Vesla så stor nå, at hun kan velge litt selv hva hun har lyst til.

Hun sa igår før hun reiste at hun skulle ringe oss slik at hun kunne si god natt. Hun ringte igår kveld klokka halv ni ( da var hun stuptrøtt), og hun var så lykkelig! I følge mamma hadde hun tømt lommeboken hennes på et kjøpesenter. Vesla ville ha Hello Kitty dansesko, et lite smykke og Hello Kitty kopp, og mamma klarer jo ikke å si nei. Så Vesla var overlykkelig når jeg snakket med henne igår. Hehe, herlig! I tillegg sa hun » god natt mamma, elsker deeeeeeg «, før vi la på. Herlige jenta mi altså! Det smelter jo mammahjertet så det holder. Så etter jeg pratet med henne savnet jeg henne så utrolig mye.

 Det er ikke rart hun ikke vil hjem, når hun får 110% oppmerksomhet av foreldrene mine, og sjeldent får et nei. Hun storkoser seg med andre ord, og det er jeg så glad for.

Her hjemme blir Lillebror ekstremt bortskjemt også. For når Vesla er borte, har vi jo bare en å vie oppmerksomheten til. Så Lillebror får ganske mye oppmerksomhet og kos denne helgen.

Ellers skal gutterommet gjøres mer eller mindre ferdig, og jeg skal ordne og styre litt på rommet til Vesla mens hun er borte.

Ha en fin lørdag dere ! 

2 Comments:

 1. Heldige oss besteforeldre)))
  Det er vårt priviligium det å skjemme bort våre dyrebare skatter.Jeg kan rett og slett ikke få nok av de,men det er jo godt da når de reiser hjem etter hvis de har vært der ei stund da))))
  Dere har og godt av å være alene da ,og kan gjøre det dere har lyst til.Enten å bare være hjemme og kose seg eller å ut for å galne seg litt))))
  I kveld skal jeg galne meg …akekveld for voksne hehe,men det er kommet så mye snø 80 cm ,men satser på at verten ordner en akebakke))))Magne må dessverre brøyte.
  Ha ei god helg.
  Forresten,,,godt prøvene til minsten var fine.

  Bjørg.

 2. Så bra tenker hun koser seg.
  Bra for både vesla og dere:)

  Ønsker dere en fin lørdag!!

  Klem naboen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge