Vesla fem år

Hei dere ! 

GRATULERER MED DAGEN VESLA!

Idag har vi fått en femåring i hus. Gjett om det er stor stas for Vesla. Idag til morgenen, kom hun snikende inn på rommet der jeg lå og sov. Jeg ba henne komme opp i sengen, så la jeg dynen over henne og kilte hun på ryggen. Så spurte Vesla: » Er jeg fem år nå, mamma ?» . Ja, det er du hvisket jeg. Deretter lå hun i sengen med et stort smil om munnen. Hadde hun ikke hatt ører hadde det gått helt rundt. Så jeg kilte henne på ryggen ( noe hun elsker ) og sang bursdagssangen for henne. Åh, så glad hun var, og for en ekte og fin glede.

Så våknet Lillebror, og jeg hentet han, og hun løp inn på rommet hennes og opp i sengen. Jeg ga Lillebror en gave, og fikk han til å gå inn til henne og levere den. Hihi! Var så skjønt å se!

IMG_1148

Vesla fikk åpne gaver på sengen, og hun var så glad og så fornøyd. Idag er hun i et utrolig godt humør, og er så stolt over at hun er fem år. Hun er helt sikker på at hun har vokst en halv meter fra igår, og hun synes idag at til og med Lillebror har vokst masse, siden hun er fem år idag. Idag gjør vi klart til barnebursdag. Halv fem fylles huset med små gutter og jenter. Jeg skal finne frem ballonger, rosa servise, ordne kaker ferdig og stelle litt i huset. Vesla kan nesten ikke vente, og det forstår jeg veldig godt.

Årets bakst ble barbiekake, cakepops og så skal jeg bake en sjokoladekake snart. Dette blir bra!

cakepops

Et bilde av årets cakepops.

Flere bilder av kakene kommer helt sikkert etterhvert.

Ha en feiende flott fredag dere !

8 Comments:

 1. Gratulerer så masse med 5-åring i hus! Det er nok stor stas 🙂 Og ikke minst det å endelig bli førskolebarn i barnehagen!
  Håper dere får en flott feiring av den skjønne jenten deres.
  God helg, og god klem fra Christine

 2. Gratulerer så mye med dagen til jenta deres 😀

  Nyt helga søte du,
  Klem Jatte♥

 3. Gratulerer til Vesla:))
  Ha en strålende dag:)
  Kan du legge ut oppskrift/fremgangsmåt på cakepopsa? Takk:)

 4. Gratulerer så mye med Vesla.Tenker hun har hatt det gøy)))
  Klem Bjørg.

 5. Gratulerer så mye med 5årsdagen <33

  Hørtes ut som en herlig morgen! Satt faktisk å gliste godt da jeg leste det 😀

 6. Gratulerer så masse med femåring! 🙂

 7. Grattis! Men cakepopsene er vel oppned?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge