VERY BUSY MAMA

Hei dere !
Jeg er innom for å gi dere et lite livstegn. For øyeblikket er jeg ute på det åpne havet og venter på å komme i land. Jeg har vært hos en stor inspirasjonskilde og kollega av meg. Vi har drukket kaffe, skravlet i mange timer , jobbet og planlagt. Jeg føler meg proppfull i hodet. Så nå er det bare å sette seg i bilen, sortere tanker og nyte stillheten der.

IMG_5981.JPG

Etter jeg fikk meg den lille snertne konebilen, har jeg blitt veldig glad i å ta meg en kjøretur alene, eller tre. Jeg får sortert oppi det rotete og tankefulle hodet mitt, jeg får hørt på høy musikk (elsker musikk), jeg får kjent på ulike sinnstemninger takket være musikken , jeg får inn nye idèer og jeg får egentid. De små turene jeg kjører alene har blitt betydningsfulle, og jeg har lært meg mer og mer hvor deilig det er med disse stundene. Så en lang kjøretur alene er ikke nødvendigvis negativt.

Synes dere også det er deilig med litt egentid ?

One Comment:

  1. Så godt å lese at du har det så bra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge