Verdifull tid

God morgen 
Idag våknet Lillebror sent iforhold til hva han har gjort i det siste. Han våknet rundt 06.30, og for meg er det nå luksus. Han har vært en ordentlig morgenfugl, og er vel egentlig det enda, så han våkner før fuglene fiser. Som det visstnok heter.
På det tidligste har han våknet 04.30, og jeg har trodd jeg skulle besvime. Så tidlig!! Men vi fikk han til å sovne bittelitt mer tilslutt. Det tar dessverre tid, og han sover ikke så veldig mye lenger. 
Så har det vært 05.30, og da er øynene hans like store som tinntallerkener. Jeg har prøvd å få han til å sove igjen, men ikke akkurat vært enkelt, og som regel går det ikke. Så han er som han er, en morgenfugl tydeligvis. 
Ikke bare er han en morgenfugl, men han er også ordentlig opptatt av voksenkontakt. Han vil helst sitte PÅ meg hele tiden, eller bli bært, hvis ikke vil han at vi skal leke sammen på gulvet. Det er veldig uvant, for slik var/er ikke Vesla. Hun har alltid vært flink til å leke alene, og jeg husker hun kunne sitte i timesvis alene i lekegrinda i sin egen verden og leke. Lillebror har fra dag 1 nektet å være i lekegrinda. Det samme med vippestolen. Det har ikke vært noe moro å bli tvunget til å sitte stille, så han har rett og slett mislikt vippestolen vi har hatt. Så den er solgt for lenge, lenge siden. 
Ja, han er virkelig et ekte turbotroll. Eier ikke frykt for noe, og klatrer og står i. Slår seg hver eneste dag, og har maur i blodet. Selvom han sliter ut mamma’n sin, så er han så utrolig god også. Han er virkelig en kosegutt til tider, og tar armene sine opp mot meg og hinter om å bli bært. Når jeg tar han opp, legger han ofte hodet sitt på skulderen min og lager en koselyd: «MMmmmmmmm mmmmmm». Det er så koselig ! 
Den siste uken har Lillebror litt mer interessert i tv, og det synes jeg faktisk er godt! Han har aldri hatt tid til tv tidligere, men nå kan han se litt på det. Vi har begynt å få som fast rutine 10.15 å sette på NRK super, for da starter Lille Jack. Lillebror elsker Lille Jack. Det er litt artig også, for broren til Lille Jack har jo samme navn som Lillebror. Etter det starter Drømmehagen, og det er også moro å se på, men ikke like gøy som Lille Jack da. 
I august så begynner jeg å jobbe igjen, så jeg prøver å nyte den rolige fine tiden vi har sammen for fullt. Selvom jeg idag kan si jeg er sliten ( men det har også noe med overtidsjobbingen til Gubben), så er jeg også veldig glad for å ha den tiden jeg har med Lillebror. Den er verdifull. 
 Det er virkelig godt det er fredag! Vi skal oppover til Svigers i helgen, så jeg satser på full avslapping og lading av batterier. Det trengs virkelig. 
Jeg lurer på en ting, har dere noen ting dere lurer på ,
 sånn generelt ? 
Det tikker til tider inn spørsmål inn på epost og gamle innlegg.
 Av og til glemmer jeg også å svare. 
Har dere noen spørsmål, så skal jeg svare dere nå i et eget innlegg. 

3 Comments:

  1. Så skjønn lillebror er! Husker den tiden da mine var så små.. Koselig tid, men akk innimellom blir man sliten også!Kos deg i helgen, god helg! 🙂

    Klem Vigdis
    http://www.HosLindhjem.blogspot.no Hyggelig om du vil kikke inn i bloggen min!

    • Tusen takk! Ja det kan være slitsomt, men det er jo som du sier , så utrolig koselig! Veldig verdifullt 🙂

  2. Hva jobber du med og hvor mye ? Hva er du utdannet? Skjønn lillebror er 🙂 nydelig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge