Verdens vakreste vognpose

Jeg må nødt til å anbefale dere verdens nydeligste og vakreste vognpose. 

Vi har fått i hus en vognpose fra Risarosa.no. Denne har lenge vært på ønskelisten, men så har jeg vært litt usikker på om den har vært like bra som en voksipose. Denne vognposen fra RisaRosa er kanskje ikke like «kjent» som posen fra voksipose, men den er jo så mye vakrere. Nå har jeg testet denne vognposen en stund, slik at jeg kanskje kan hjelpe dere lesere med det vanskelige vognposevalget.
Denne nydelige vognposen er norskprodusert og ikke minst montert hånd for hånd med den største kjærlighet. Som man sier på engelsk, så er denne vognposen «made with love». 
Vognposen er hele 90 cm lang, og er av deilig ull og mykt fløyel. I posen finnes det en tjukk dundyne som kan taes ut og vaskes separat. Man kan også bruke vognposen uten dundynen, og vips så har man faktisk en vår og høstvognpose også. 
Som dere ser på bildet, så har jeg åpnet glidelåsen for å vise dere dundynen inni. Som faktisk kan tas ut av posen. Det vil si at man har 2 i 1 vognpose. 
En glidelås på en vognpose er viktig at er god. Den skal trossalt tas opp og ned mange, mange ganger i løpet av en bruksperiode eller flere. Glidelåsen på denne vognposen er solid, «tjukk» og oser kvalitet. Den er også god å ta opp og ned. 
Posen har ikke hull til seler, men det er fordi slike hull ville ha gitt ekstra kuldekanaler. Noe RisaRosa ikke ønsker. Og siden man har det flotte og praktiske designet hvor man kan ta dynen ut og inn av posen, ville det heller ikke gått an å hatt hull til seler. Så når barnet blir så stort at det trenger å bli festet med seler, så kan man bare bruke vanlige gåseler som kan festes til vogn. 
Denne vognposen har gått igjennom den samme testen hos SIFO som ble gjort av TV2 i samarbeid med Foreldre&barn som flere andre vognposer har vært igjennom. Hadde vognposen fra RisaRosa deltatt sammen med de andre vognposene, så hadde den kommet ut som best i test. Ull er vannavstøtende og tar ikke fyr, derfor kom denne vognposen så bra ut. Så den er ikke bare flott å se på, praktisk i forhold til at man har både en vinter og vårpose, eller at man har en grå eller blå/rosa pose ( alt ettersom om man ønsker å vrenge den eller ei), men den har også kommet best ut i den testen  angående vannavstøtning og brannfare. Det er imponerende. 
Denne vognposen er virkelig en fryd for øyet. Den er så gjennomført flott at den pynter opp hele vognen når den er i bruk.
Lillebror har allerede testet denne. Den varmer veldig godt, og Lillebror ligger så lunt og godt inni posen. Noe han virkelig elsker.
Sammenlignet med en voksipose, så liker jeg den her bedre. Lillebror ligger bedre, lunere og mer sammenpakket i denne her ( har prøvd voksiposen også). Et annet poeng er at denne ser utrolig flott ut, og er en vognpose ikke alle har. 
Man kan også endre utseende på vognposen ,ved å vrenge den slik at det fløyelen er utvendig og ullet innvendig. Alt etter preferanser. 
Vognposen varmer veldig godt, noe som gjør at den også passer bra til kalde, norske vintere. 
Jeg vil absolutt anbefale den her videre til dere som er på vognposejakt. Den er virkelig verdt hver eneste krone. Kanskje den også ville vært en fin dåpsgave til noen ? 
En håndlaget og norskprodusert vognpose.
Ta en titt på Risarosa.no for å sjekke ut priser, og fargekombinasjoner. De tilbyr også andre flotte produkter.

31 Comments:

 1. Nyyyyyydelig!! Sånn vil jeg ha til neste baby i hus!! Takk for anbefaling 🙂

 2. Kjempefine er dem!! Nesten så jeg kjøper en nå til nestemann som ikke kommer på en god stund! hehe

 3. Awww, sånn vil jeg ha også som vi skal ha en til 😉

 4. Sikler og drømmer om en slik selv *sukk*

 5. Har ønsker meg sånn i en evighet! Dessverre ble det «bare» en kjedelig voksi urban! 🙁

 6. Den er veldig fin, ingen tvil om det, men voksi urban er en av de få vognposene som ikke er lettantennelig, og vannavvisende. Så her går vi for voksi urban uansett :p

 7. Den var jo utrolig fin, men synes prisen er en smule stiv. Posen er skjønn uansett da 🙂

 8. Å har såå lyst på en slik pose! syns den er litt dyr 🙁 er bare helt nydelig!

 9. Først må vi bare si at vi liker bloggen din veldig godt, virkelig en fryd å følge med på;O)

  Når det gjelder RisaRosa babypose,så har vi også fått gjordt en forbrukertest av vår vognpose hos SIFO . Denne testen viser at hvis vår pose hadde vært med i samme test som ble gjordt av TV2 og Foreldre&Barn, så hadde vår pose blitt best i test:)
  Ull er også vannavstøtende og tar heller ikke fyr. Det er ikke brukt noen syntetiske tekstiler i vår vognpose.

  http://www.sifo.no/files/file77958_62-2011.pdf

  • Det er jo flott 🙂 Men den hadde ikke vart lenge hos oss uansett. Førstemann måtte vi skjøte på voksi urbanen ganske tidlig siden ho strekker seg raskt og fort, så da måtte man uansett kjøpt ny pose etter ikke mange månedene. Og da blir 3000 for en pose som må byttes ut etter ca 4 måneder alt for dyrt.

 10. utrolig nydelig pose! en slik skal jeg definitvt ha til neste mann!:D

  men jeg lurer litt på, er dette en god nok vinterpose? eller bør man ha saueskinnspose i tillegg?:)
  blir litt dyrt hvis vi må ha begge deler.. men hvis dun posen er god og varm kan man jo eventuelt bare ha ullteppe rundt barnet oppi posen:)
  og en siste ting, er det glidelås på begge sider av posen?:)

  • Her trengs det ikke noen ekstra pose. Jeg synes den virker varmere enn en vanlig voksipose . En voksipose har man jo hele den kalde vinteren. Skulle det bli VEEELDIG kaldt legger man jo ikke barnet ute, eller har det ute 🙂 man kan jo eventuelt kle barnet i varme ullklær hvis det skulle bli veldig kaldt, og det fungerer helt sikkert med ullteppe. Nå har ikke jeg testet den vognposen når det har vært på det kaldeste, men det er ingen tvil om at den vil varme godt i vinter 🙂

  • Obs! Glemte å svare på det siste spmet.. Nei, det er kun glidelås på den ene siden 🙂

 11. Ja den er så fin.Jeg kommenterte vel den første gang jeg så den:)
  Her blir det ikke flere barn så trenger ikke,men kan jo beundre din:)

  Så du gårsdagens innlegg inne hos meg,kommenterte utrope ditt angående
  dørmatten min ha ha!!Fikk en mail fra ei som trodde at du mente det alvorlig ha ha!!
  Jeg ler så jeg dauer:)

  Nyt kvelden i torden været:)

  Klem Linda:)

 12. De er nyyydelige, men vi hadde desverre ikke råd til en n¨r Cornelis ble født. jeg fikk ei venninne ytil å lege en til meg isteden.. Flott den vi har også. Men har veldig lyrt på en sånn som dette.. hehe. Kan ikke nekte for det..

 13. Den er fin og kostbar.. Men det er kanskje ikke så dyrt iforhold til andre poser..

 14. Ho hadde ledd seg skakk;)Og håpet du ikke tok det
  alvorlig.Hun skulle kjøpe den samme og vente på at
  ex`n kom på besøk ha ha!!

  Klem på klem

 15. Den var kjempe flott !!:) nå vet jeg hvilken vognpose som står øverst på min ønskeliste ihvertfall 😉

 16. ulempen med denne er vel at den koster mye iforhold til hvor lenge (eller kort tid) barnet faktisk kan bruke den.

 17. hvor lenge kan et barn bruke den? er det kun til den dype delen av vogna?

 18. Denne er såå på min ønskeliste! Vet jo ikke kjønnet på mitt enda, men når jeg går inn på risarosa.no så står d bare mail der. Vet du om de enda er eller? Og pris på denne nydelige vognposen :)? Lurte på om du kunne svare meg på blogginnlegget min ang. denne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge