Verdens mest nysgjerrige

Det er deg Lillebror.

8,5 måneder nå og han er virkelig en liten krabat som er overalt. Han kommer seg fort av sted på gulvet, på sin måte. Og han skal alltid utforske ledninger og alt som har med det elektriske å gjøre. Uansett hvor mange spennende leker jeg legger på gulvet, så er det ingenting som er mer spennende enn ledninger. 
En utfordring kommer du helt sikkert til å bli når du begynner å gå. Siden du er så aktiv allerede. Du er av et helt annet kaliber enn din storesøster, som var mer forsiktig når hun var på din alder. 
Men du er god som gull, 
til tross for at mamma og pappa må følge med konstant når du er på gulvet. 
Lillebror er nå på åttende tanna. Han får to på engang nå, så nok et nytt kjør. Jeg håper det snart kan bli en liten pause. 
Lillebror sitt antrekk er heldress i Mariusmønster. Den er utrolig god i myk bomull. Fra Ugly CC. Det samme med smekken. En av mine favorittantrekk til han. 
PS ! Sjekk ut mitt nyeste innlegg på Foreldremanualen her.

2 Comments:

  1. Kjenner meg slik igjen i det du beskriver her – slik er vår hverdag også og ledninger, aah det er det beste som finnes 😛 Linnea får holde på med iphoneledningen hun, da er det mer kontrollert føler jeg, haha 😛

    Nydelig antrekk på lillebror – elsker klær fra ugly childrens clothing <3

    • Ja. Hehe. Er det ikke rart at de skal være så besatt av de ledningene ? De er jo så kjedelige å se på synes jeg. Han fikk lov til å få fri utfoldelse på pcladeren til Gubben igår. Og det var full jubel her i huset.

      Elsker de Mariusdressene altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge