Verdens mest morgengretne mamma

God morgen dere ! 

Her har jeg allerede vært våken mange,mange ganger i natt. Ingen andres skyld enn min kropp. Vet ikke hvorfor jeg våkner så mye, men det er igrunn noe slitsomt. Føler meg som et takras når jeg står opp. Jeg skulle virkelig ønske jeg var en morgenfugl som kvitret når jeg stod opp. Humøret er langt nede, og jeg føler meg bare helt skjelven og sliten hver gang jeg står opp. Verdens mest morgengretne mamma, det er vel meg.IMG_1947Det er nesten slik at jeg prøver å være litt alene, eller så er jeg ikke så snakkesalig selvom jeg prøver. Det jeg prøver, er å jobbe med det. Så jeg håper kanskje det finnes noen tips til hvordan den morgengretne mora, kanskje kan være litt blidere eller føle seg bedre.

Hvordan er det med dere iforhold til morgener ? Kvitrer dere fra dere står opp ? Eller er dere som meg ? Jeg lurer også på om dere har noen fine morgentips for å føle seg bedre. 

5 Comments:

  1. Føler virkelig med deg…det er så vondt å ha det slik i perioder,. Jeg lever også med en kronisk sykdom som gjør at jeg er slik i perioder. Jeg prøver som deg å være litt i fred fra mas og kjas da på morgenen, men det er ikke lett når man har små barn. Syns du er utrolig tøff som blogger om det 🙂 Og jeg må bare si at du både imponerer og inspirerer med treningen du har startet med dette året 🙂 Vær stolt av det du klarer, og bare prøv å godta det som ikke går så lett. Du virker som ei flott jente! Jeg koser meg med bloggen din. Jeg har også gutt og jente, men jenta mi er skikkelig guttejente og nekter å bruke både rosa klær (stort sett i hvert fall) og kjoler og skjørt. Her går det i treningsklær, jaktklær og alt som er kult 😉 Så jeg koser meg med å se på prinsessa di i alle sine nydelige antrekk 😉 Ha en god helg sammen med den fine familien din 🙂 Klem

  2. Tusen takk for det Heidi 🙂 Det er virkelig vondt å ha det slik. Jeg skulle bare ønske jeg sprudlet fra jeg stod opp. Tusen takk for så mange fine ord altså. Det her varmet skikkelig 🙂 Så gøy.. Er barna dine like gamle som mine ?

  3. Nei, de er eldre enn dine 🙂 Gutten er 12 og jenta er 6 🙂 Jeg er 34, så jeg var 22 år da jeg ble mamma første gang 🙂

  4. Har sett deg på verandaen ja du er en morgen pødde ha ha:)
    Kan ikke gi deg tips for er super blid på morgenen:)Bare
    jeg får kaffe fort!!

    Klem fra den blide aldri pøddlege nabo:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge