Verdens dårligste blogger / På Lillebror

Hei dere ! 

Verdens dårligste blogger om dagen ? Ja, det er meg. Jeg kjenner jeg er inne i en litt tung periode. Og jeg lurer på om det er et mønster i mitt liv hver høst. Det har ihvertfall vært det nå de tre (?) siste årene. Jeg fikk en stor smell med sykdommen høsten 2010. Høsten 2011 var jeg gravid, og det begynte å bli alvorlig igjen. Nå er det høst 2012, og heldigvis er det ingen smell, men jeg sliter noe helsemessig. Så jeg lurer på om høsten og værforandringene kan ha noe å si ? Det er ikke helt enkelt å vite. Men det er ihvertfall grunnen til mitt bloggfravær. Kroppen min føles veldig tung ut, og psyken min er i en liten boble. Jeg går alltid inn i en liten merkelig boble når «ulven» våkner til liv. Jeg vet ikke hvorfor , og det skjer ikke bevisst. Jeg prøver så godt jeg kan å sprekke den boblen, slik at ikke alt  jeg tenker føles så ….. kommer tilbake i meg som et ekko ? Heldigvis, er alt under kontroll og jeg tar prøver regelmessig. Det er det viktigste for meg. Så lenge jeg slipper sykehusinnleggelse, store , monsteraktige doser med medisiner og det viktigste av alt slipper å bli dratt vekk fra barna mine, så er jeg meget fornøyd altså. 
Så idag har jeg og Lillebror gjort vårt vanlige, og det vil si sovet, spist, slappet av, lekt og tatt noen bilder. 
Lillebror ville så gjerne vise dere hans nye antrekk. Nemlig en heldrakt fra herlige Smallstuff. Husker dere den nydelige stellevesken med stjerne på som jeg viste dere ? Det er samme merket. 
Jeg elsker heldrakter til Lillebror. Det er så enkelt å ta på, og jeg tror det føles godt ut for han å ha på. I en heldrakt er det ingen ekstra sømmer, klumper eller andre ting som er ubehagelig for den lille. 
I tillegg er jeg ikke så altfor glad i for mye farger. Gjerne enkelt, stilrent og i få farger på klærne til Lillebror. 
Den her er enkel, stripete og myk. Myk bomull som Lillebror kan ligge å sparke og herje i. 
Heldrakten får du kjøpt hos Samsofie.no som er en av mine annonsører. De har en flott nettbutikk, med utrolig mye fint til barn. Du bør absolutt ta en titt på deres høstnyheter. 
Enkelt og deilig antrekk for bittelillebror. 

12 Comments:

 1. Søte,søte lillebror 🙂

 2. Så flott drakt da ☺ skal ta meg en titt, regner med de har like fine ting til jenter 😉 Klemmer fra Nina

 3. Så søt lillebror er 🙂 Samsofie har så mye fint. Heldrakter er favoritten her også 🙂

 4. blogg når du har lyst og overskudd…Helsa først:)

  Nydelige lillebror med kul dress:)

  Klem naboen:)

 5. Den så myk og deilig ut – stilig også! Tror det er mange som får en litt tung periode om høsten. Håper du kommer deg etterhvert!!

 6. Huff,kjedelig når dagene dine er sånn.Håper inderlig formen blir bedre NÅ.
  Eller at du som du skriver holder den i sjakk.

  Flotte plagg du har på gullet )))
  Klemmer i bøttevis Bjørg.

 7. Æsj da,leit å¨høre formen skranter :/
  Kan være værforandringene som spiller inn ja…
  Utrolig søøøt drakt lillebror har da 😀
  Herlig med skikkelig behagelige klær på de minste.

 8. Hei! Lenge siden, vi «snakket» jo litt for noen år tilbake ang lupus. Sitter og søker litt nå, for opplever det samme som deg. De to siste høstene har jeg også blitt dårlig; ikke noen klare fysiske tegn, men utmattet, sliten, feber som kommer og går, kvalme osv. Antar at det har sammenheng med lupusen. Er ikke så ille at jeg føler at medisiner er riktig (er igrunn litt redd for medisiner:), men nok til å ikke klare å jobbe fullt, eller være med på alt jeg har lyst til.

  Rart det skjer sånn hvert år på samme tid, men som du sier, helt sikkert noe med værskifte.. Håper det går greit med deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge