Verden gjennom en fireårings øyne

Hei dere ! 

Her er det fortsatt sykdom i hus. Kjenner jeg begynner å bli litt gal. Gubben begynner å bli frisk, mens Lillebror som egentlig begynte å bli frisk, ble dårligere igår ettermiddag. Feberen var skyhøy, og han lå rett ut som en planke. Jeg hadde så vondt av han. Derfor ringte jeg legevakten idag til morgenen, siden det har vart så lenge. Og de syntes vi skulle komme til en time. Jeg tenker det er bedre å ringe en gang for mye enn en gang for lite. Vi fikk sjekket lunger, hals og ører, pluss at det ble tatt en liten fingerprøve. Prøvene viste en virusinfeksjon, så da får vi ta tiden til hjelp. Det har vært en lang natt, og jeg kjenner jeg egentlig har lyst til å gå å legge meg akkurat nå. Men jeg tenker det blir en kopp meget sterk kaffe, og så får vi se hva som skjer. Det klør faktisk i kroppen etter å trene. Er det vindstille og fint ute når Lillebror våkner, og feberen ikke er så høy, så er det mulig vi tar en trilletur. Han koser seg og slapper av godt oppi vogna, så tror det bare vil være godt for han. 
Ellers må jeg flire litt av Vesla om dagen. Hun har blitt fryktelig glad i å ta bilder med speilrefleksen vår. Jeg lar hun bruke det litt, for det er litt gøy å se hva hun tar bilder av. 
Så jeg tenkte jeg ville vise dere noen av de siste bildene av henne, for morroskyld. 
Her ser dere verden gjennom en fireårings øyne : 
Haha, er det ikke herlig ? Hun er også veldig opptatt av å ta interiørbilder. Jeg lurer på hvem hun har fått det fra. Sånn er det kanskje, når man er datter av en blogger. 
Vi har et rosa lite digitalkamera liggende, som jeg lurer på om hun skal få lov å ta i bruk snart. Hun elsker jo å ta bilder. Kanskje det bor en liten fotografspire i hu ? Uansett, så er det veldig morsomt å se på bilder hun tar.
Akkurat nå er denne frøkna hos foreldrene mine. De kom idag til morgenen for å passe henne, siden vi måtte til legevakten med Lillebror. Når de skulle reise ville hun så gjerne være med. Det er nok uansett litt kjedelig for henne hjemme, siden Lillebror er syk og at det blir mye hensyn tatt til han akkurat nå. Jeg skjønner henne godt! Hos mamma og de får hun ihvertfall 110% oppmerksomhet, og i tillegg storkoser hun seg der. Det er bare koselig det! 
Håper dere er friske og fine ihvertfall! 
Ha en fin lørdag. 

One Comment:

 1. Huff så kjedelig med syke barn.Det er det værste som finnes.Stakkars små.
  He he måtte flire av bildene ))))så skjønne)))
  Håper du får komme deg ut en liten tur..her har jeg akkurat kommet hjem etter en halvtimes joogge/gåtur .Deilig å få svettet litt hehe))))
  Skal på hyttetur med syforeningen,,huff for ett skrekkelig gammeldags ord..og gleder meg til det.
  Håper lillegutt snart er frisk igjen.
  Klem Bjørg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge