VENNSKAP

Noe som har slått meg flere ganger i det siste, er at jeg etter snart ett år i Forever opplever til stadighet å få nye venner. Jeg visste hvem Tina, min sponsor var, lenge før jeg i det bele tatt ble introdusert for Forever. Vi hang litt sammen via en annen venninne i en alder av 19, om jeg husker riktig. Så så jeg ikke noe særlig mer til Tina på mange, mange år. Vi hadde hverandre som venner på Facebook, og det var det.

Så etterhvert tok hun kontakt, jeg prøvde aloe vera, og kontakten tok seg mer og mer opp, etterhvert som jeg kjente virkningen av det fantastiske produktet. Hun introduserte meg for aloe vera og Forever, og hadde det ikke vært for det, så hadde jeg kanskje ikke vært forhandler den dag idag. Helt utrolig takknemlig for at hun ga meg muligeten.

Ikke bare det, men det som er så fantastisk er hvordan det også har utviklet seg til vennskap. Vi har blitt kjent med hverandre, gjennom tynt og tykt, vi har blitt gode kollegaer og ikke minst blitt venninner. Det føles så utrolig godt og trygt å ha så gode og støttende mennesker i ryggen.

IMG_4605

Igjennom Forever har jeg fått så utrolig mye større nettverk, og mange nye vennskap har blitt dannet. Innad i teamet, har jeg vært med på reisen til flere som har blitt managere, og det er litt av en spennende reise. Man utvikler naturligvis et nært forhold og vennskap, mens man jobber fokusert for å oppnå målet sitt. Dessuten blir man så utrolig takknemlig for at man kan dele kunnskapen sin , tilegne seg ny kunnskap , og jobbe med så mange flotte positive mennesker. Det gir meg ekstremt mye, og det er nettopp DE menneskene som gjør at jeg elsker denne jobben fra ende til annen.

Bilde av meg og Monica sammen, på Key Scandinavia aften. Ei annen kollega, venninne og ikke minst min upline. Hun har hjulpet og støttet meg enormt også, som igjen har ført til dette vennskapet vi har fått den dag i dag.

IMG_6581.JPG

Det er liksom så rart å tenke på, hvordan tilfeldige mennesker der ute, som enten har tatt kontakt med meg fordi de vil være med i teamet, eller  som har hjulpet meg ( men som jeg ikke kjente i utgangspunktet) plutselig blir en stor del av livet. Plutselig har jeg jo venner i nord-Norge, Bergen, Stavanger og rundt omkring i landet, kun fordi de er endel av teamet og har blitt noen fantastiske gode kollegaer. Jeg digger det!

TUSEN TAKK FANTASTISKE MENNESKER,

for at dere har blitt endel av mitt liv, og sprer så mye glede og positivitet som igjen smitter over til meg.

One Comment:

  1. Heisann! Vil bare si at jeg synes bloggen din er så fin, gode innlegg og fine bilder!
    Jeg har et par spørsmål angående Forever. Jeg og mannen min vurderer å flytte til Bergen, til mitt hjemsted. I det yrket jeg har nå her vi bor er det svært vanskelig om ikke umulig å få jobb i Bergen. Jeg ser meg derfor rundt etter andre muligheter. Jeg lurer derfor på om du må ha noe form for utdanning innen salg osv for å være forhandler av Forever produkter. Hva går jobben ut på? Og er det mulig å leve av dette uten noe jobb vedsiden av?
    Håper du har mulighet til å svare meg, det setter jeg stor pris på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge