Velkommen til Villa Zombieland

God kveld dere ! 
Først og fremst så har jeg mistet blogglysten i over en måned nå, men jeg håper jo at den kommer tilbake. Tanken på å slutte har vært der, men den har vært der mange ganger tidligere også. Så jeg venter bare på at det skal gå over igjen. Ingenting er ihvertfall galt her.
Vurderer også å bytte navn fra Villa Tryllestøv til Villa Zombieland eller noe sånt. Denne uken har vært tøff. Lillebror nekter å sove, er veldig grinete, så det er ikke mye jeg rekker. Gubben og jeg går rundt som noen zombier. Alt av avtaler og slikt må jeg avlyse, for jeg trenger ro og å ta igjen søvn. Vet ikke hva det er for noe, men Lillebror har vel nok en tann på vei eller noe slikt. Ikke godt å si. Dessuten har suttebehovet hans blitt større, jeg som trodde det skulle avta. Så når han ikke tar smokk da, så er det bare amming som gjelder. 
Lillebror liker å utfordre seg selv og meg, så han gjør ofte ting JEG trodde han ikke klarte. 
Ser han støtt og stadig klatrende på avlastningsbordet mitt, hengende og slengende på tå i håndtaket på en skuff som er høyt oppe, sittende halvveis oppi tråbilen sin, som egentlig er altfor stor.
Klatre, utforske og rive ned pyntegjenstander er han en mester på. 
Her om dagen hadde han rivd ned mine «Happylights». Tror dere ikke han hadde klart å rive av en ball og tygge den i stykker ? I tillegg spiser han lite mat, men mye papir. Papir er tydeligvis godt, for jeg ser han ofte sitte å tygge på et blad eller lignende han har funnet. Nam nam! 
Så som dere skjønner så er vi inne i en meget, meget hektisk tid. Dog veldig morsom! Er så mye nytt og morsomt som skjer hver eneste dag. Jeg bare håper nå at denne zombieperioden går over snart, og at vi kan få litt mer søvn igjen.  
Er det full fart hjemme hos dere også ? 

8 Comments:

 1. He he–ler nå…(unnskyld )men dere har fått en aktiv og tøff liten gutt skjønner jeg ))))
  Jeg synes det er så gøy med sånne tøffinger jeg ))men hallo…skjønner godt du er sliten og trøtt.Det finnes ikke noe værre enn masete og sutrete unger,men det er nok som du skriver tenner på vei.
  Jeg synes du er flink jeg som klarer alt du gjør.Godt det bare er en periode selv om det ikke er noen trøst
  Heldigvis så kommer det en ny dag i morra )))

  Bjørg.

  • Hei Bjørg! Hehe, jeg må jo le selv. Han er virkelig en barsking,tøffing og et turbotroll. De er virkelig som natt og dag, de to barna våre. Vesla er jo så rolig. Alltid vært det ( forutenom kolikk). Forsiktig var hun, sov masse, tok smokk og testet aldri sine grenser. Vel, Lillebror HAN tester ut alt som kan testes kan. Alt skal rives ned, alt skal klatres på og kroppen skal virkelig brukes. I tillegg er det jo jeg som løper rundt og prøver å si NEI , når han gjør noe som ikke er lov. Hehe, men han bryr seg ikke om det heller 😉 Han er virkelig en morroklump! Håper jeg får gå av noen kilo , ved å løpe etter han da. Gruer meg nesten, til den dagen han begynner å gå. Hjelpes!
   Det blir artig å se hva slags sprell han finner på fremover 🙂

   Når var det du skulle bli bestemor for tredje gang igjen ? Til sommeren ? 🙂

  • Jepp.Terminene er 18 juni..))
   Hos oss blir alle barnebarna født i juni..Vilde har 19 og Kristian den 21 juni.))Får bare håpe han eller hun ikke blir født en av de dagene.Det er jo gøy for de å ha EN dag som bare er deres uten å måtte dele)))

 2. Kjenner meg så godt igjen. Her er det også full rulle og mye sutring ig lite soving på dagtid på vesla. Er nok tenner som er på vei her også.

  Er lov med bloggtørke. Føler ikke jeg har så mye giv selv om dagen, men det kommer nok brått tilbake skal du se:)

  • Så godt å høre at det ikke bare er meg 🙂 Åh, en føler en blir gal av og til. Men men, en får bare holde ut 🙂

   Ja, det gjør forhåpentligvis det 🙂 Jeg prøver å komme med innlegg i ny og ne likevel da 🙂

 3. Hehe, for en skjønn liten gutt. Og så stor han begynner å bli 🙂 Hadde en periode før jul der jeg var helt zombie selv, men nå er det bedre. Det er heldigvis bare perioder, håper du får godt med søvn snart 🙂

 4. Ha ha zombie naboene mine:)

  Trøst deg med at det går over det blir
  bedre tider:)

  God bedring klem Linda:)

 5. Jeg må le jeg og selv om jeg skjønner det er tøft! Jeg har nemlig vært der selv med en turbogutt ,og kjenner meg sååå igjen! Selv om det er mange år siden nå! Min største var og såå rolig,og nr to som din lillebror meget aktiv! Det går over så klart,men lite søvn over tid sliter!! Håper IKKE du slutter å blogge,for jeg digger bloggen din veldig!! Lykke til og kos deg innmelom «slagene» tiden går så inmari fort med de små! <3 klem fra meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge