VELKOMMEN TIL SENTOSA ISLAND

Hei dere!

Nok en dag i Singapore, og fy søren for en fin dag vi hadde igår. Det kan jeg komme tilbake til. Men her om dagen var vi på Sentosa Island. Det gikk busser som tok alle oss som er her i regi av Forever til Sentosa, og vi fikk alle gratisbilletter til ulike aktiviteter og parker vi kunne dra til. Vi bestemte oss i første omgang for å reise til Universal studios. Det er alltid gøy, selv for voksne – uten barn.

Monica og jeg snakket litt om at vi fikk dårlig samvittighet av å reise inn dit, uten barna. Men vi fant ut at våre minste var for små til endel av aktivitetene, og at vi heller kan ta de med til Universal studios i USA, når vi skal til Mexico. Vi tillot oss derfor å være litt barn, uten barna, og kose oss sammen.

DSC02293

 

DSC02312

 

DSC02322

 

 

Universal studios på Sentosa var fantastisk gøy! Jeg trodde dog at jeg ikke skulle overleve en berg og dalbane i mørket der inne, men det endte heldigvis godt. I etterkant fikk jeg følelsen av stolthet fordi jeg faktisk hadde tatt den. Hoho! Ut av komfortsonen, og det gir helt klart en god følelse etterpå. Det gjelder alt!

DSC02331

 

Så ankom vi Silosa beach, og da var det bare å få satt seg ned å bestille Mojitos og annet godt. Strandmusikken var på, og god stemning. Herlighet, så deilig det var der. Nydelig plass og en fantastisk stemning.

 

DSC02362

 

På kvelden var det arrangert beachparty og grillmat til oss. Festen var vellykket!

DSC02361

Idag kjenner jeg litt på savnet til barna, men samtidig er det slik at jeg nesten ikke har tid til å savne dem. Nå slapper vi av her på hotellet, men vi skal straks ned å spise, kose oss, mingle og skravle med de andre som er her. Senere skal vi være med å gjøre noe som betyr veldig mye for mennesker her i verden, som ikke har det bra. Jeg holder dere oppdatert.

Livet er igrunn ikke så dumt her i Singapore skal jeg si dere.

ADIOS!

2 Comments:

  1. Herlig.. Så flotte bilder, ser fantastisk ut..

  2. Det er jo bare drømmeturen dere er på ☺☺GGratulerer med bonusen og veska og nyforelskelse og masse annet som dere har fått oppleve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge