Velkommen inn til vårt bad

Så var det på tide å vise frem badet vårt..

Frem til nå har vi nemlig brukt vaskerommet som bad. Det fungerer absolutt like bra, siden det inneholder både dusj og do. Men ingenting er som et deilig, flott og varmt bad. Det har mye å si for velværefølelsen, ikke minst.
Velkommen inn til vårt bad. I over et år har jeg hatt dette badet i hodet, og vi har hatt baderomsinnredningen stående ute i gangen siden vi begynte å bygge. Så planene og stilen har vært temmelig klar. Vi har vippet noe mellom to versjoner av denne stilen, men vi fikk heldigvis puslebitene på plass når vi først skulle komme igang.
Så stilen er klassisk, herskapelig og romantisk. For å få en gjennomført klassisk stil, måtte vi selvfølgelig ty til sjakkgulv. Det hører jo med. Vi valgte store, solide, blanke fliser. Jeg synes store fliser er finest, så det var ingen tvil om akkurat størrelsen på de. 
Baderomsinnredningen passer perfekt inn på badet, med den stilen vi ønsket å ha. Utskjæringer, pompøst med mange detaljer. Og sjekk vårt deilige badekar med løveføtter. Begge barna elsker å bade i det, og jeg har allerede brukt det flittig når jeg er sliten. 
Mange detaljer på baderomsinnredningen. 
Lampen som er en liten lysekrone godkjent for våtrom er prikken over i’en i dette rommet. 
Benkplaten er av marmor. På benkplaten har jeg innredet med kurver til oppbevaring og min fine sminkepung fra Lisbeth Dahl. I tillegg står det litt lys, blomster og økologiske, gode badeprodukter og pryder badet.
En gammel skjenk som har gått i arv i min familie måtte ned fra soverommet vårt, og inn på badet. Jeg syntes den passet perfekt inn. I tillegg er den vår fungerende stellekommode. Vi pleier å legge en stellepute på kommoden.
En detalj jeg synes er litt morsom og veldig praktisk er denne skittentøyssjakten vi har. Her slipper vi skittentøyskurver, for denne sjakten er det bare å kaste skittentøy ned i. Skittentøyet lander i en skittentøyskurv nede på vaskerommet. Kjekt, ikke sant ? 
Den lille puffen som står ved siden av bruker vi som en krakk til Vesla, slik at hun rekker opp til vasken.
Dusjen var er enorm. Jeg er sikker på at hele nabolaget kunne dusjet sammen. Neida, nå overdriver jeg.. litt. Dusjen er 1,20 meter bred og er meget romslig. Vi valgte en dusjnisje, siden vi var lei dusjkabinett. 
Inne i dusjnisjen ser dere rullestein og et designsluk. 
Et stort klassisk dusjhode og gammeldagse blandebatterier pryder dusjen. 
Jeg er så utrolig fornøyd med badet vårt, og det har nå blitt et av mine favorittrom i huset. Jeg setter veldig pris på å kunne gå inn i et varmt og deilig bad hver morgen, og ikke minst dusje i denne store, deilige dusjen. Av og til må jeg minne meg på at jeg ikke er på et hotell, og at jeg faktisk bare er hjemme. Den følelsen er faktisk veldig god. 
Så må jeg skryte Gubben min opp i skyene, som har gjort alt selv utenom det elektriske og det som har med rør å gjøre. Han er så dyktig, en ordentlig altmuligmann. 
Dette er vårt bad, som jeg så lenge har snakket om. 
Endelig kan vi erklære det offisielt fiks,ferdig!
Siden Norske interiørblogger ( NIB) har en oktoberutfordring som heter «bad», passet det perfekt for oss at badet vårt nå er ferdig. Derfor melder vi oss også på den utfordringen med dette innlegget. 

29 Comments:

 1. Aldeles nydelig bad!!!! drømmebad!!!

 2. FYYYYY SØREN!! Dette må være det lekreste badet jeg har sett noen gang, så utrolig fint:)
  Jeg likte alt med det:)
  Og jeg har drømt om badekar med løveføtter siden jeg var liten!
  Håper virkelig jeg får det en gang.
  Vi skal pusse opp badet etterhvert, men det blir nok ikke i år.
  Og så utrolig praktisk med skittentøyssjakt!

  Vårt bad fungerer som både bad, vaskerom og inngang/utgang til veranda!
  Skulle virkelig ønske vi hadde plass til separat vaskerom, men det går dessverre ikke.

  Sukk…hadde jeg hatt badet ditt så hadde jeg nok bodd der;)

 3. Å herre…….!!!!! Ko nydeligt! å så flott skreve! hehehe.. sitter her å drømmer meg vekk. Du er virkelig heldig!

 4. Så utrolig nydelig! Romantisk og lekkert. Heier på bidraget ditt:)

 5. Fantastisk lekkert altså!
  Skjønner godt at du føler du er på hotell når du er på det badet 😉

  Det er nok godt å være ferdig med oppussingen, og bare kunne nyte luksusen.

  Lykke til i utfordringen;)
  Klem fra Christine

 6. De gulvflisene var superlekre, de gjorde mye!

 7. Sava,,noe så fint…sukk.
  Det var helt din smak.
  Der blir det masse kosestunder ja..har ikke vanskelig for å se det føre meg.
  Så heldig du er som har ett så stort bad))))
  Det var gøy å se)))

  Bjørg.

 8. Sånn dusj vil jeg også ha når vi skal bygge!!
  Og sånn lampe. og sånn innredning. og sånt badekar.
  Egentlig, ALT! 😀 LEKKERT! Nydelig, du er heldig! <3

 9. Kjempeflott! – det er rett og slett dødslekkert 😉

 10. Så fantastisk fint:)

  Klem naboen:)

 11. Utrolig lekkert bad, ei jeg kjenner har akkurat pusset opp badet sitt med akkurat samme innredning, hun har valgt varmere toner på flisene, begge 2 ble kjempefine!!!

  Gratulerer med nytt bad, og heldige deg som har en sånn flink handyman:)

 12. Bare en ting og si:Lekkert….

 13. Ett Utrolig flott bad, Eva! forstår du er veldig glad i dette..
  masse flotte detaljer!

  Lykke til i utfordringen.
  Klem Jatte

 14. Wow! Skjønner godt at du tror du er på hotell! Virkelig et lekkert bad!!! 🙂

 15. Fantastisk badeværelse, så lekkert gjennomført. Nydelige fliser, herlige baderomsmøbler, siera meg enig i at dette er noe av det beste jeg har sett!

 16. Dette var et nydelig bad! Likte veldig godt stilen, skikkelig gjennomført 🙂

 17. googlet sjakkgulv da jeg fikk opp bildet av flisene her! nydelige! Hvor er de i fra?:)

 18. For et lekkert bad. Hvor er lampene fra? 🙂

 19. Heisann! Nydelig Bad! Jeg lurer på hvor du har kjøpt den nydelige taklampen?

  Mvh Elisabeth

 20. Hei på deg!

  Det var kjempefint bad dere har, vi pusser opp selv for tiden og har det meste klart. Vi lurer på hvor man får kjøpt de lampettene

 21. Heisann. Hvor er baderomsmøbelet kjøot fra? er det Nordic Import? klem Anette

 22. Kjempefint bad!! Den tak-lysekrona, hva heter den og hvor har du kjøpt den? Pris?

 23. Hei!
  Fantastisk fint bad du har! Eg lurte berre på kor du har fått dusjhode fra? Har så lyst på sånn sjøl 😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge