VEIEN TIL RASKE PENGER…

finnes ikke, hvis du ikke vinner i Lotto eller driver med kriminalitet. Alt krever en innsats, arbeidsmengde og invistering av tid. Jeg vet mange drømmer om at penger skal falle ned i fanget på en, men hva med å føle en viss stolthet over hva du har utrettet? At det ligger følelser, stolthet, hard innsats, målrettet arbeid og mestring bak suksessen du opplever? 

Jeg har opplevd mye latter, gråtet og ofret masse tid og arbeid for å være her jeg er idag. Jeg føler meg ekstremt heldig. Ikke fordi jeg har fått dette i fanget , men heldig fordi jeg fanget raskt opp hvordan jeg kunne gjøre noe stort ut av en businessmulighet. Jeg kjenner på en enorm stolthet over alt det arbeidet som ligger bak dette, og jeg føler også at det hele veien har vært verdt det. 

Ja, det har utviklet seg raskt og businessen min har vokst seg stor på kort tid. Det hele handler om at jeg valgte å legge hele sjela mi i det, prioritere det og gjøre det til en morsom reise. Reisen har vært enormt lærerik og givende , jeg har hatt det gøy, og har det gøy på min vei. Jeg har hatt et stort ønske hele veien, og det er å bevise at alle kan, så lenge de vil nok. Mine forutsetninger har i bunn og grunn vært dårlige, og ser man på min bakgrunn så kan man kanskje tenke at jeg var dømt til å mislykkes. Det har heldigvis ikke vært et aktuelt tema for meg, for jeg hadde allerede bestemt meg for å lykkes og gjøre det stort. Det gjorde jeg også og det er noe jeg fortsatt jobber med. 

Jeg har hatt fokus på noen stikkord som kanskje kan være noen stikkord du også bør ha i bakhodet for å lykkes. Raske penger finnes ikke, iallefall ikke hvis du vil gjøre ting på en verdig måte.  


Så hva har vært viktig for meg på denne veien? 

  • Fokus. Hvor skal jeg ? Hva er viktig for meg akkurat nå? Hva ønsker jeg å oppnå? Prioriter ned ting som ikke drar deg mot dine mål. 
  • Konkrete mål. Jo mere konkret jo bedre. Hva er dine langsiktige mål? Hva er dine kortsiktige ? Hvor mye ønsker du konkret å tjene i måneden eller året ? Det er opptil deg, men jo mer konkret , jo bedre. 
  • Handlekraft. Viktig med en plan, men den betyr ingenting hvis du ikke gjør. Ikke vent med å utføre ting, utfør de nå. 
  • Komfortsonen. For å få endringer i livet ditt, må du også gjøre endringer. Du må ut av komfortsonen, og gjøre ting som kanskje du synes er ubehagelig. 
  • Din drivkraft. Hva er det som driver deg? Barna dine? Det at du ønsker å føle mestring? Kanskje du ønsker å hjelpe flest mulig mennesker i verden? 
  • Kontinuitet. Ikke bare jobb på solskinnsdager. Livet kommer og livet går. Vi vil alle gå igjennom tøffe dager, men så lenge du holder koken og har en kontinuitet i det du gjør vil du komme nærmere og nærmere ditt mål. 

Dette er noen av punktene som jeg synes er viktig at man har i bakhodet. Jeg har mange flere i tankene, og jeg har mange fokusområder som jeg jobber med hver dag for meg selv og i min oppfølging av teamet mitt. 

Det er heller ingen tvil om at jeg elsker hva jeg gjør, og har man en lidenskap til hva man driver med blir veien til suksess enklere. 

Lykke til på din vei mot suksess. Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge