VÅRT SISTE INTERIØRPROSJEKT

Hei dere ! 

Jeg titter en tur innom her for å vise dere vårt gamle men nyeste prosjekt. Jeg har lenge tenkt at en sittebenk i karnappet på kjøkkenet hadde vært genialt. En benk som har plass til mange små barnestumper og ikke minst plass til oppbevaring. Jeg ser for meg Vesla sitte der å gjøre lekser ( i nærheten av meg mens jeg er på kjøkkenet) , og jeg ser for meg at hun kan ha skolebøker og utstyr i benken for oppbevaring. Lurt ? Mannen gikk med på idèen (heldigvis), og snekret opp en benk på 1, 2 ,3 .

IMG_4709Ser dere den fine sittebenken i karnappet ? Jeg er så fornøyd! Det ble så bra. Den går jo i ett med veggen og i ett med huset sånn sett. Så det kunne ikke blitt mer perfekt.

IMG_4714

 

Vi tenkte å få sydd en skumgummipute til å ha som underlag på benken. Men vi har bare ikke kommet så langt enda.

Ikke sant «sittebenken ble fin ? 

 

One Comment:

  1. Kjempe fin:)Nå kan du sitter der med kikkert å se ned på meg.Det var
    tanken ikke sant ha ha:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge