Vårt kaffehjørne

Hei dere ! 


Jeg ser at det er mange i blogglandia som viser frem sitt kaffehjørne, og da må jeg nesten slenge meg på bølgen. Vårt kaffehjørne er ikke noe særlig spennende, men jeg får nesten vise det frem jeg også gitt. 

Her har vi får kjære Dolce Gusto maskin. Den er hyppig brukt av meg. Jeg bruker den hver eneste dag, og det er et av våre beste kjøp ever. 

Så har vi den krukka som står der til pynt, med kjeks, kaffebønner og noen pikekyss i. Den heter «La Cucina» fra Riviera Maison. To bokser i lyse pastellfarger som det står «Cookies and dreams» på fra Kremmerhuset. I boksene har jeg alle kaffekapslene. Liker ikke å vise dem frem, så de er skjult i de boksene der. Elsker vannkokeren. Den er fra Nille. Veldig fin til pynt og blir brukt hver eneste dag. 

Serveringsfatet i bakgrunnen står det «Happy time» på, og er et souvenir jeg kjøpte med meg fra Thailand. Koppen er fra Green Gate. 

Så er det sikkert noen som lurer på hvor vi har gjort av kaffetrakteren vår. For kaffetrakter har vi. En god gammel Moccamaster. Den står gjemt i skapet over kaffemaskinen. I skapet har vi kontakter og det som trengs, så når vi trakter kaffe, så traktes det faktisk i skapet. Lurt ikke sant ? Så slipper den å stå der og være et «forstyrrende» element. 

Hvordan er deres «kaffehjørne» ? 

8 Comments:

 1. Vi har nok ikke noe kaffehjørne! Bare en kaffe trakter – på kjøkkenbenken! – hvor gubben trakter morgenkaffen sin! Men hjørnet deres var veldig fint!
  Må velge anonym fordi jeg fikk ikke til på kommentere med google konto, men jeg har altså en blogg: http://elisabethkras.blogspot.com

 2. Koslig kaffe-krok 🙂 Kanskje jeg skal slenge meg rundt å ta bilder av vår og 🙂 ønsker deg en fin kveld videre. Klem fra Anette

 3. Koselig kaffekrok:) Snart igang med å renovere kjøkkenet her hjemme å da skal det jammen bli en liten kaffekrok her også…Har du noen bilder av hele kjøkkenet ditt, fant et par under «husbygging», å kan jeg spørre hvilken farge du har på innredningen?? Du er så fantastisk flink med interiør, nyyydelig hus dere har fått:)

 4. Koselig, fine bokser der også 🙂 Utrolig lekker den sorte benkeplaten deres!

  Ha en fin kveld videre!

 5. Kjempefin kaffekrok dere har.
  Smart løsning med moccamasteren 🙂
  Ha en fin, fin kveld.
  Klem fra Jeanette

 6. Så koselig kaffehjørne:) Vi har ikke fått stelt i stand et skikkelig kaffehjørne ennå. Foreløpig står bare kaffemaskinen og kaffetrakteren ved siden av hverandre på benken blandt alt det andre rotet:P

 7. så fin kaffekrok! =) å er nesten avhengig av den morgen kaffien jeg 😛 får at jeg skal klare å åpne øynene etter de lange nettene.

 8. Veldig koselig kaffekrok. Har lyst til å lage noe sånt selv også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge