Vårpose / vognpose med stjerner

Hei dere ! 

Jeg har lett lenge etter en vognpose som kan brukes nå til våren. Bare en enkel tynn, som er god og myk. Jeg har hatt en litt i hodet mitt, og har hatt ønske om en vårpose med stjerner på. Det som også har vært et kriterie er at fargene også må passe til vogna. 
Siden jeg ikke har funnet den perfekte vårposen har jeg derfor tydd til min faste syerske Alruto. Den damen kan alt, og alt hun har sydd til meg har jeg vært knallfornøyd med.
Det flotte er at man kan få en vognpose man er 100% fornøyd med, siden man velger alt av stoffer, farger og mønster selv. Med andre ord er det en vognpose som man selv designer. 
Det geniale med den typen jeg valgte er at man kan ta av framsiden, slik at den også kan benyttes på varmere dager som f.eks på sommeren.
Se så genialt ! 
Jeg har fått testet posen godt, og må si jeg er kjempe fornøyd. Lillebror holder seg god og varm, og dette er en perfekt vårpose. Så denne anbefaler jeg virkelig! 
Alruto syr vognposer og mye annet på bestilling. Så ta kontakt med henne, hvis du ønsker en vognpose som denne eller andre ting. Ta en tur inn på bloggen hennes for en titt HER, eller send hun en epost på Kathrine.da at hotmail. com 

5 Comments:

 1. Kjempefin pose:) Jeg kom tilfeldig over siden din og denne vognposen. Er på jakt etter vårpose til tvillingjentene mine. Og er som deg kresen og vil at den matcher vognen. Kan jeg spørre hva du betalte for den?
  Hilsen Stina

 2. Er hun vanskelig å komme i kontakt med? Prøvd både på bloggen hennes og Mail uten svar…

  • Hei anonym 🙂

   Jeg beklager om jeg ikke har svart deg,men i perioder kommer det inn så mange mail at det gjerne tar noen dager før jeg får svart 🙂 Men jeg prøver å svare alle så fort jeg kan 🙂

   Har du fått svar av meg nå? Ser det er noen dager siden du skrev kommentaren her 🙂

 3. Så fin!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge