Varme utedager og overnatting hos Vesla

Hei dere ! 

Det har vært så mange fine utedager den siste tiden, og vi har prøvd å nyte hvert eneste sekund av det. Vi elsker sol og varme, og jeg synes at livet blir så mye, mye lettere når det er godt og varmt ute. Humøret mitt blomstrer, og alt er bare så utrolig behagelig. 
Det har vært så godt å bare ta med seg alt ut, og sitte på verandaen å kose oss fra vi står opp til vi omtrent legger oss. 
Å slippe å ta på utedresser og masse klær er bare en fryd. 
Lillebror har elsket været, og nyter å være ute. Både på verandaen og på lekeplassen her ute. Han elsker å være ute faktisk, nå som snøen er borte. 
Vesla har også hatt det veldig bra. For hun har fått lov til å være ute fra morgen til kveld. Hun elsker å være ute og leke. Når finværet har stått på har alle barna i gata vært ute , og Vesla har nesten ikke hatt tid til å spise engang, for her i gata er det mye som skjer i form av trampoliner, lekestuer, og lekeplass. Her er det mye å finne på for de små. 
På oss voksne har det vært masse grilling, kaffe og skravling. Nyyydelig !
Bare synd regnet kom og gradene har sunket, men det er jo enda bare mai. Snart kommer sommeren, og da har jeg bestemt at det skal bli varmt. Er dere ikke enige ? 
I natt har jeg vært på overnattingbesøk hos Vesla, på rommet hennes. Hehe. Hun har jo fått Ikea Hemnes sengen. Den kan dras ut slik at den blir en dobbeltseng, og da lovte jeg Vesla at jeg skulle komme på overnatting fra fredag til lørdag. Vesla syntes det var utrolig stas, og var veldig stolt over sengen hennes. Hun fikk IKKE sove, siden hun ble så oppgiret når jeg lå der. Smilet stod fra øre til øre, og det virket som om hun hadde sommerfugler i magen. Jeg fortalte en skummel historie, og kilte henne på ryggen en god stund. Det var så koselig! Ordentlig mamma og dattertid, som vi ikke får like ofte som før. Jeg måtte snike meg ut etterhvert da, for jeg hadde planer om å se film med Gubben. Men når vi skulle legge oss igjen, så la jeg meg sammen med henne. Jeg sov dårlig , men det var absolutt verdt det. Våknet endel ganger, siden Vesla tydeligvis snakker i søvne. Dessuten våknet jeg klokken 5 idag til morgenen av at hun nesten lå på meg, mens hun holdt i hånden min. Herlig! I følge Vesla så skal Gubben sove der i natt. Hun vil jo så gjerne at pappan også skal komme på overnatting. Hihi! 
Her om dagen fikk jeg noe i posten som jeg skal vise til dere senere : 
Kan dere gjette hva som er inni ? Et lite hint; har vist dere det på Instagram ( divamammacom ). 
I LOVE IT! 
Ha en fin lørdag dere ! 

5 Comments:

 1. Herlig vi koser oss på Eikhaug!!

  Ja håper på masse sol og sommer snart:)

  Koselig med overnatting.Her kom det ei lita jente inn kl 5 i dag.Våkna av at hun lå klappet meg i håret:)Søte barna våre…Vet hva som er i pakken,men gleder meg til å se den:)

  Da tar jeg med meg barn og pikk pakk å drar til Seljord..

  God helg folkens!!

  Klem -L-

 2. He he,så koselig da ))))
  Her er Kristian på overnatting,og vi koser oss gløgg)))Godt for foreldrene veldig bra å ha litt alenetid,og bra for Stine for å lade seg opp til fødsel)))
  Her gleder vi oss masse til sol og varme..håper virkelig varmen kommer snart og at den varer langt ut til høsten))Synes vi fortjener det nå.
  Kos dæ masse videre,og jeg tenker den kjekke mannen din gleder seg til overnatting sammen med Vesla hih…Synes det var søtt da)))

  Bjørg.

  • Ååå, det kan jeg tenke meg dere gjør! Kristian er heldig som har dere. Og det er også foreldrene. Godt Stine får ladet opp før fødsel.. Puh, det er en fin men slitsom tid det der.
   Helt enig! Nå må sol og sommer komme snart. Sommeren i fjor var jo rett og slett latterlig.
   Hehe, joda.. han kan jo ikke si nei til prinsessa vår, så jeg må nok ligge alene i natt.

 3. Så morsom å se jenta di med fine nussefrosk tunicaen:)
  superfin og deilig sommerklær:) Jeg er blitt selger av disse klærene så dro kjennsel på den med en gang;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge