Vårjakke til Lillebror fra Mini A Ture

Hei dere ! 

Lillebror har fått seg en fin anorakk til bruk nå på våren, og selvfølgelig på kalde sommerdager. Den er vannavisende og vindtett. Vannsøyle på 3000 mm. Den har en glidelås i ryggen, har en stor lomme foran, hette og stjernerefleks. 
Helskjønn jakke! 
Anorakken måtte selvfølgelig prøves på, og den er nok litt stor i størrelsen fant jeg ut. Nå er jo også Lillebror litt liten i størrelsen, så sikkert derfor den ser litt stor ut. Da har han ihvertfall noe å vokse i. 
Lillebror har en annen jakke også, i softshell som jeg kjøpte til han tidligere. Nå har han også denne anorakken som kan gå til mer fint tøy. 
Jakken fant jeg på Trendsales.no , som er en nettside hvor du kan gjøre mange kupp. Jeg har tidligere gjort endel kupp på produkter fra Green Gate, Racoon og Rice, og nå denne anorakken fra Mini A ture. På Trendsales finner man både brukt og nytt, og hvis man følger godt med kan man spare mange penger. 
Du kan enkelt lage en brukerprofil HER. Det må man ha for å kunne handle der. 

5 Comments:

 1. HEI,
  jeg har og handlet der. samme type jakke, ubrukt i blek nydelig rosa farge til vår lille bestemor og bestefar-prinsesse. og til god pris! herlig!
  klem TOVE

 2. Nydelig gutt og jakke:)

  Klem på klem naboen:)

 3. Elsker de jakkene, og jeg har hatt så lyst til å kjøpe en slik selv til jenta mi.
  Men er de kjempe tynne, slik at man kan bruke den på kalde sommerdager også?
  Og hvordan små i str var den, hvor stor er den nydelige gutten din og hvilke str er det på den jakke du kjøpte.

  Mvh Silje 🙂

  • Hei! De er ikke kjempe tynne, men synes absolutt du kan bruke de på kalde sommerdager, spesielt hvis det er vind. Den er vindtett. Den er STOR i størrelsen 🙂 Str. 86 er det på jakken jeg kjøpte.

 4. Jeg syns ikke jakkene er stor på størrelsen, nå har vi den andre modellen med åpning foran og spiss hette. Har ikke begynt å bruke den, men angrer på at jeg ikke kjøpte en størrelse større. Vi har 92 og den er så og si like stor som vinterjakka fra Cubus i str 80 og cupcake sin str 80.

  Men ang trendsales, de fleste jakkene er jo fra Danmark, hvordan fungerer det i forhold til toll og frakt? Hvor mye ekstra utgifter må man regne?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge