Våre nyeste stoler fra TM design

Hei dere ! 

Som dere kanskje har fått med dere, så solgte jeg spisestuesofaen vår, og fikk bestilt oss noen nye stoler. Hjelpes så fine stolene er, og gjett om jeg er fornøyd.

IMG_2430

Vi har nå disse stolene ,som heter Decor dining chair, og også heaven dining chair rundt spisebordet.

IMG_2432

Jeg synes de har noen flotte ben, og fine detaljer, i tillegg til å være høye i ryggen. De er også gode å sitte i.

IMG_2472

De tar seg godt ut rundt spisebordet også. Etterhvert tenkte vi å kjøpe tre til av de nyeste stolene. Så tenker jeg at de andre stolene skal bli endestoler. Det tror jeg blir knallfint!

IMG_2466Jeg er ihvertfall mer enn fornøyd. Var litt godt å kvitte seg med den hvite spisestuesofaen egentlig. Synes det her ble utrolig pent. I tillegg har jeg jo allerede fått innviet de med klubbjenter fra barselgruppa i forrige uke, og jeg tror de satt komfortabelt altså.

TM Design har utrolig mye vakkert, og jeg har aldri opplevd noe annet enn god service. Jeg kommer garantert til å handle fra de igjen.

Hva synes dere ? 

16 Comments:

 1. Kjempelekkert hos deg!! 🙂

 2. Hei, så flotte nye stoler som du har fått 🙂 Kjempe fine 🙂

 3. Nydelige stoler ! Vil og med tiden ha sånne lignende.. Men nå med de små, kommer det ikkje på tale 😛 Hehe..
  Korleis går det hos deg? Blir det ikkje merker eller noe? Bruker dere det bordet til middag osv ilag med ungane?:) Tenker på merker og sånt.. Hadde vert livredd for å ha ungane i nærheten av de dyre stolane der:P Hehe..
  Klem

  • Vi har et middagsbord til, som vi bruker til hverdagen, og det er på kjøkkenet. Dette bruker vi ved spesielle anledninger 🙂 Flekker tåler vi. Det er bare å vaske 🙂

 4. Så fine stoler! Har så lyst å bestille stoler fra TM design 🙂

 5. Lekker, lekkert!!
  Er så mye fint fra TM ja ♥ Dyktig dame:)

 6. Utrulig fine stola! Korleis dei e med str? Er dei som «vanlige» spisestuestola?
  Likte tanken på å bruke dei to andre som endestola!:) Men he ikkje du 2andre stola fra TM design også?

  • Hvordan de er i størrelsen ? De er vel som normale spisestuestoler tenker jeg . Hehe.. Kanskje litt større.. Høye rygger.. Jo , vi har to andre stoler fra TM design også. Men det er loungestoler 🙂

 7. Det ble så lekkert:)

  Klem naboen

 8. Må berre mase litt til ej..
  Loungestolane e dei goe å sete i eller e d meir fin stol.. kan den brukast til skikkeli gostol når en skal lese ei bok?:p

 9. Hei:-) flott blogg! Lurte på kor du har kjøpt takrosettene dine, og pris? Er disse vanskelig å montere, og korleis festes lampen i denne. Må man male disse sjølv i taketsfarge eller er dei ferdig malt? Vurderer veldig på å skaffe en slik, lurer derfor litt på korleis det fungerer:-)

  • De er kjøpt på arbeidshuset.no 🙂 Ikke vanskelig å montere, du bruker bare spesiallim. Du monterer lampen etterpå. Man maler ovr selv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge