Våre favorittserier akkurat nå

Høsten er her, og det betyr tvserietid. Vi har blitt så glad i å se på serier, etter at barna er lagt. Det er noe hellig med den tiden. Da slukker vi lys, og tenner levende lys, finner oss kanskje noe godt å spise , og ser på tv. Det er også så koselig når jeg og Mannen kan se på tvserier sammen. Det synes ihvertfall jeg.

Det er noen tvserier jeg har fulgt med på alene, som kan være litt «jentete», men det er helt greit det også. Nå er jeg på jakt etter en tvserie jeg kan like å se på alene, slik at jeg har noe å se på hver gang jeg er på tredemølla. Utrolig smart å løpe, og følge med på en spennende tvserie. Da får man ikke med seg hvor sliten man er. Hehe.

serie

prettyDet er ikke en tvserie Mannen følger med på, men en tvserie jeg følger med på alene.

Dette er en spennende serie, som omhandler en knyttet venninnegjeng på fire. Alt starter i første episode, hvor deres leder i gjengen forsvinner. Ett år etter denne grusomme hendelsen starter de å få tekstmeldinger fra noen som kaller seg fra A. A truer med å røpe deres mørkeste hemmeligheter, og mye dramatisk skjer igjennom sesongene i forbindelse med A. Vi blir alle veldig nysgjerrige, hvor hvem er egentlig personen bak den onde A ?

pll

soa

Sons of anarchy var en tvserie jeg trodde jeg ikke kom til å like. En gjeng med grove mcfolk, kriminalitet og action. Men jaggu ble jeg overrasket. Dette er en tvserie jeg og mannen ser på sammen. Begge to digger den.

Serien handler om en motorsykkelgjeng som bor i byen Charming. Dette er en rå og brutal serie, samtidig som den inneholder romantikk. Serien omhandler en familie med sterke bånd, kjærlighet, kriminalitet, og hvordan alt dette spinner sammen til noen utrolig bra episoder og sesonger. Skuespillerne er så troverdige og gode, at man klarer å leve seg utrolig godt inn i handlingene, og man blir faktisk ganske så fort hektet.

sons

gg

Åh, for en serie. Jeg har gått inn i en slags type kjærlighetssorg. Jeg er egentlig ferdig med denne tvserien, men jeg bare MÅ få den med på listen. Det tok meg to episoder, så ble jeg ordentlig hektet. Dette er ikke en tvserie jeg så sammen med mannen. Absolutt en girlygirl tvserie.

Gossip Girl handler om livet til noen rike, snobbete overklasseungdommer som bor i New York. Du blir først og fremst kjent med bestevenninnene Blair og Serena. Begge er overklassejenter fra rike familier. Mye drama foregår, og mye handler om penger og makt. Gossip Girl er en eller flere personer som står bak et nettmagasin, hvor sladder dukker opp, uten at noen vet hvem som står bak.

Høres kanskje veldig kjedelig ut ? Men nei, serien er helt fantastisk, fullspekket av spenning og drama. Utrolig deilig verden å drømme seg bort i. Dog også en helt annen verden enn den jeg lever i. Nydelige klær, vesker, sko og generelt mye mote. I love it !

gossip

vmd

Dette er en serie jeg og Mannen ser på sammen.

Det er en mørk serie, som i hovedsak handler om vampyrbrødrene Stefan og Damon. To brødre, med totalt ulik personlighet. Elena Gilbert er en normal jente på 17 år, og mye av hennes ordinære tenåringsliv forandrer seg betraktelig, når vampyrer kommer inn i livet hennes. Serien er utrolig spennende, og kan være mørk og brutal, samtidig som den omhandler en sterk kjærlighet mellom vampyr og menneske.

Man kan fort tenke Twilight, men dette er fortsatt noe helt annet. Mannen liker ikke Twilight, men synes denne serien er bra.

vamp

dexterDu Dexter, du Dexter.. Dette er en serie jeg ser sammen med mannen , og vi er begge like hektet for øyeblikket.

Ofte trenger man to til tre episoder å komme seg på, for å bli hektet på en tvserie. Men med denne serien, så holdt det kun med en episode for meg. Jeg skjønte raskt at dette var en bra tvserie, som inneholdt mye spennende. Serien omhandler seriemorderen Dexter, og det rare er, at man faktisk blir litt glad i denne karen (ihvertfall jeg). Mannen jobber som blodanalytiker, og blir ansett som en rolig og avbalansert, gjennomsnittlig mann. Men han holder en mørk hemmelighet, for han dreper nemlig mennesker.

Alle episoder er veldig spennende, og du blir veldig godt kjent med Dexter og hans tanker fra episode 1 og utover. Livet hans blir mer og mer komplisert, og samtidig som vi får delta i livet hans, blir flere og flere gåter om hans fortid avslørt.

dexter

_________________________________________________________________________________________

Spennende tvserier er et must, nå som det er høst.

Ser dere på noen av disse ? Og hvilken tvserie vil du anbefale meg ? 

 

22 Comments:

 1. Jeg ser Pretty little liars jeg. Ellers følger jeg med på Home and Away og Koneklubben/Armywives. Ble hektet på The lying game, men den sluttet etter sesong 2, og kommer ikke med ny sesong på ei stund 🙁 Wampire diaries så jeg sammen med x’en, så har ikke så lyst å fortsette på den lengre, men men. Ellers ser faktisk ikke jeg og samboer på noen serier sammen 🙂

 2. Vet du forresten når Pretty little liars begynner igjen? 🙂

  • Det er rundt Halloweentider, siden de da kommer med en Halloweenepisode da 🙂 hvis du følger USA 🙂

   • Ja følger USA 😀 Gleder meg! Har vært på netflix og sett alle sesongene av Armywives nå så har liksom ikke så mye annet å se på for tiden. Har derfor begynt på nytt med One tree hill for sikkert hundrede gang. 9 sesonger uten stopp er herlig! 😛

 3. Homeland!! Den starter opp igjen på mandag med ny sesong, og den er den beste serien jeg har sett siden 24 gikk på tv 🙂 The Following som gikk på tvn i vinter var også kjempebra. Jeg liker action serier best, men er også glad i Greys anatomy 🙂 Vikings som går nå om kveldene ser jeg sammen med samboeren 🙂

 4. SOA er min ultimate favoritt,og jeg var sååå glad når den nye sesongen begynte i går 😀
  Ellers har vi fulgt med på How i met your mother,big bang theory,two and a half men,entourage,bates motell og hannibal. Elsker disse!

 5. Det beste jeg vet også er å synke ned i sofaen med tv-serier etter lillemann er lagt. Har klart å bli hekta på home&away igjen. Så på det for 10 år siden

 6. Min «guilty pleasure» er helt klart Home and Away som står på opptak 🙂 men en skikkelig fin serie er Hart of Dixie! Den kommer du til å elske, det er jeg sikker på. Den er kanskje litt jentene da, men den er så god og varm og herlig sjarmerende 🙂

 7. Devious Maids 😉

 8. Jeg ser alle disse seriene selv også! Mine favoritter er Pretty Little Liars og Vampire Diaries! Gleder meg helt vilt til spin-offen til PPL kommer – «Ravenswood»! 😀 Den ser skikkelig bra ut! 😀

 9. Jeg er enig med deg i de fleste. Så har jeg helt forelsket meg i «orange is the new black», venter bare på at det skal komme flere sesonger! 🙂

  Jeg ønsker deg en nydelig torsdag ! 🙂
  Klem

 10. Åh jeg glemte The Walking Dead!!! *gleder seg til ny sesong i oktober*

 11. Hvor finner man disse seriene da?

 12. NCIS er et must!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge