Vårdager i Villa Tryllestøv

God dag ! 

For noen nydelige vårdager det er for tiden. Jeg blir helt glad innvendig. 
Er bare så synd jeg er så trøtt om morgenen at jeg må legge meg litt nedpå sammen med Lillebror, for da går timene man egentlig kunne tilbragt ute i finværet. 
Når det meste er hvitt innvendig, og vi har massevis av vinduer, får vi utrolig mye deilig sollys inn i huset. Det gir meg en god og sommerlig følelse faktisk. 
Idag kommer helsesøster på besøk, og jeg har smelt sammen en vaniljesauskake før besøket. Verdens enkleste kake, og oppskrift har jeg her på bloggen. Trykk her for å komme til den. 
Nå står kaken i ovnen og godgjør seg. Det dufter herlig vanilje her. 
Jeg må si jeg er i en overraskende god form om dagen. Det er utrolig deilig ! Men nå skal det sies at det hele avhenger av hvor mye søvn jeg får. Jeg er et menneske som MÅ ha nok søvn, og når jeg får det er alt fint. Så de dagene Vesla har vært i barnehagen har jeg og Lillebror gått og lagt oss igjen, og da er det utrolig godt å stå opp opplagt og fin. Lillebror er veldig rolig om nettene nå, og sover igjennom. Men det er de timene han er våken og skal ha mat, som er en liten omveltning for meg. Derfor er det så godt å ta de timene igjen når man kan. 
Senere idag håper jeg at vi rekker en trilletur i det nydelige været før mørket kommer. 
Nå har jeg en liten, bedagelig kar som begynner så smått å knirke i vugga si her. Han knirker som en usmørt låvedør når han begynner å bli sulten. Han er så sjarmerende. Hihi!
Ha en fortryllende vårdag dere ! 

7 Comments:

 1. Ååå 🙂 savner nesten det å ha små!

  Kos deg masse!

 2. Kan du legge ut oppskriften på speltvaffelen du laget en tid til bake?:)

  Prøvde meg på vaniljesauskaken her for en stund siden,og alle likte den! Og så lett og lage!:D

 3. Ser ut som dere koser dere,han er så skjønn…

  Bare å sove mens du kan;)

  Klem Linda

 4. Deilig med vår. Nå tror jeg den har kommet for å bli også.. Skal vel mye til for at det skal begynne å snø igjen nå..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge