VÅR UPERSONLIGE LOFTSTUE ?

Hei dere ! 

Jeg tror egentlig ikke dere har sett loftstuen vår på en god stund. Kanskje ikke siden vi var midt i byggeprosessen ? Nå har jeg jo mange nye lesere også, så hvis dere ønsker å se eller lese om vår byggeprosess, så kan dere klikke dere inn på kategorien «husbygging».

Vi har et ganske stort hus, og hele loftetasjen synes jeg generelt er litt tragisk. Loftstuen er tom og trist. Det du ser på bildet ,er det som er innredet der. Så har vi fire soverom der oppe, hvor et av de står tomt. Uinnredet, så og si. Jeg har egentlig lyst til å få loftstuen i bruk nå, og gjøre den etasjen fin og koselig.

IMG_4086_2

 

IMG_4087_2Det er lyst, fint og absolutt mye potensiale der oppe. Vi har massevis av vinduer, og en koselig liten veranda der. Så hvorfor ikke bruke det mer ?

Jeg tror denne etasjen kan bli veldig koselig. Vi har også en flatskjerm som ikke er i bruk, som vi kan ta i bruk der oppe. Så det eneste som mangler er et veggfeste og kanskje en tvbenk, så er denne stuen klar til bruk. Litt personlige detaljer, pledd og bilder, så tror jeg det vil bli bra. Det er ofte ikke så mye som skal til. Eller hva ?

Nå er jeg i «sparepengemodus», og interiør koster. Så jeg tenkte å finne måter å innrede et tomt og upersonlig rom uten at det koster noe særlig.

Kanskje dere har noen tips i forhold til å innrede, uten at det skal koste så mye ? 

 

 

4 Comments:

  1. For et flott rom:-) Tror at et teppe under bordet og en bildevegg/eller en hylle på veggen bak sofan hadde gjort susen:-)) Ellers kunne du jo «bryte» opp litt på alt det hvite og male veggene i en mørkere farge..sjekk ut f.eks fargen varm lin,den er så lun og nydelig! ) Har blant annet sett den fargen på bloggen til hegemor og miss lindvik. klem fra fast leser

  2. Hei, jeg ville bare gi deg en heads up på at siden din har blitt litt «crazy» – den danser frem og tilbake på skjermen hele tiden. Håper det går an å fikses! Litt plagsomt med dansende tekst når jeg skal prøve å lese. Jeg bruker Safari 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge