Vår snøprinsesse og et lite tips

Hei dere ! 

Igår snødde det her faktisk, og det betyr jo at vinteren er her ganske snart. Jeg kjenner at julestemningen bare nærmer seg , men jeg håper ikke den kommer for tidlig i år. Resultatet blir da at julestemningen forsvinner før julen har rukket å komme. 
Vesla måtte ta på seg sin varme ullkåpe og lue igår, som hun fikk av oss til jul i fjor. 
Jeg rett og slett elsker det settet. Det er så nydelig, og jeg er litt glad for at kulda kommer, for da kan vi ta det frem igjen. Hehe. Settet er veldig godt og varmt, og vi får stadig komplimenter for det når vi er ute. Jeg hintet til Gubben om at jeg ønsket meg en sånn kåpe jeg også. De finnes også til voksne. 

Et lite tips : 
Jeg så forresten et veldig bra tilbud idag, på Foreldre & Barn abonnement. Synes det er et så kjekt magasin, og har fått så mange fine tips i bladet som er barnerelatert. Akkurat nå ser jeg Groupon har tilbud på 10 utgaver til 249,- inkludert en vognpose. Så fantastisk bra tilbud. Måtte bare tipse dere om det, siden det er så mange mammaer som leser bloggen min. 
Kan jo også være en fin julegave til noen ? 
Jeg følger med hver dag for å se om det dukker opp noen bra 
kuponger til julegaver hos Groupon. For de har jo så mange bra tilbud. 
Før jeg avslutter må dere nødt til å melde dere på den fine giveawayen jeg har gående. 
Trykk på bildet for å komme til innlegget. 

2 Comments:

 1. For en nyyydelig kåpe eller hele settet var skikkelig flott ☺ Skjønner godt at du ville ha en selv 😉

  Håper du får en fin dag/ uke videre ☺
  Klemmer fra Nina

 2. Er så fint det sette og enda finere i virkeligheten:)

  Nå er jeg ferdig med vindus vasken,klutene er vasket i maskinene,og
  du må bare låne det om du vil:)

  Ha en fin dag snuppa!

  Skal du på damenes aften på Herkules?Tror
  det er på onsdag kl 20.Gleder meg til champagne neste
  torsdag med dere søtinger:)

  Klem på klem naboen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge