Vår julaften

Hei alle sammen!

Nå er jeg tilbake etter noen dagers ferie fra bloggen. Batteriene i kroppen har vært totalt utladet, men det begynner endelig å ta seg opp igjen. Har dere hatt en fin jul ? 
Vi var i bygda hos Svigers, og der var det nærmest fullt hus. 
Vesla har storkost seg med søskenbarn, onkler og besteforeldre. Vi føler nesten ikke vi har sett noe til hun, for hun har herjet, lekt og vært superopptatt. Her var det snakk om null tid til å være med mamma og pappa, for alle andre var mye morsommere å leke med. Hun var altså så høyt oppe hele tiden, når vi var hos Svigers. Så når vi kom hjem på søndagsettermiddag var Vesla grusomt grinete og sliten. Alt vi spurte om fikk dette svaret: «Næ-æi», med et grinete tonefall. Så når vi først la hun i egen seng igjen, så sovnet hun på null komma niks. 
Vesla på morgenen på julaften. Hun åpnet den siste pakken i pakkekalenderen, og fikk et Thomastog, saft, rosiner og noen sjokolademynter. Det er lov med ekstra kos på julaften. 
Vi fikk mange flotte pakker på julaften alle sammen, så vi er storfornøyde kan dere tro. Gubben fikk seg jo en overraskelse. For den 25 mars skal han på Top Gear live show i Oslo spektrum. Det var årets julegave til han fra meg og Vesla. Det som er ekstra moro er at vi er en stor gjeng som reiser sammen. Det er mange par som reiser, og så skal vi deretter spise ute på en koselig restaurant med overnatting på hotell. Vi gleder oss!! Når guttene er inne på Top Gear showet, så skal vi jentene ut å shoppe litt i Oslo’s gater. Åh, det blir så bra! Det er så lenge siden vi har gjort noe sånt, så det skal nytes til det fulleste. Jeg vet ihvertfall en ting, jeg må spare MASSE til den shoppingen. 
Et bilde av de to beste, flotteste og fineste i hele verden. Det her er tatt på julaften. 
På julaften kom nissen på besøk såklart. For i huset var det jo bare snille unger. Vesla var fryktelig skeptisk til den merkelige skapningen som minnet så fælt om bestemor. Hun ble så usikker, og forstod ikke helt hva som foregikk. Men til slutt så lagde hun sin egen konklusjon, så hun ropte «Bessemor», «bessemor» til nissen. Dere kan derfor gjette hvem som hadde kledd seg ut som nissen. Jeg klarte ikke holde meg, så jeg satt bare å lo av Vesla, som hadde gjennomskuet nissen. Vesla ble ikke så veldig redd for nissen lenger, siden det i hennes hode var «Bessemor». Vel, etter hun hadde fått pakker fra nissen, så tok meg og Vesla en liten prat. Vesla sa at nissen var «Bessemor», mens jeg forklarte at det ikke gikk an. For bestemor var på do når nissen kom. Så etter jeg forklarte det, så gikk hun stort sett hele kvelden og sa  «det var ikke Bessemor, det var nissen». Akkurat som om hun måtte prøve å overbevise seg selv om at det faktisk var nissen, og ikke bestemor. Nei, de barna er ikke så lettlurte gitt.
Vesla ble veldig glad for alle gavene hun fikk, men denne Timmy Tid bamsen falt veldig i smak. Den er dessverre fryktelig irriterende for oss voksne, for den sier jo «BÆÆÆÆ» hele dagen lang. Gubben og jeg har heller ikke funnet en av og på knapp, så vi må bare tåle å høre på den brekingen, eller så må man visst prøve å få den sauen til å sove for å få den til å være stille. Med andre ord, vi har fått et barn til! 
En av de første pakkene vi åpnet var blant annet denne gyngesauen. Vesla elsket den fra første øyekast, så det var veldig vellykket. Etter at denne gyngesauen dukket opp, så var hun totalt uinteressert i å åpne resten av gavene. Det var rett og slett ikke snakk om. Hun skulle bare sitte å gynge, til hun ble helt sløv i blikket. Da skjønte vi at det var på tide med legging. Så det vi gjorde var å spare resten av gavene til morgendagen, siden Vesla ikke hadde lyst til å åpne flere. 
Jeg og Gubben fikk derimot verdens fineste gave. Det var dette kunstverket, som Vesla hadde laget i barnehagen. Noe flottere enn dette finnes ikke i mine øyne, og jeg er bare så glad og stolt over Vesla som har lagd dette. Dessverre hadde tomlen hennes knekt av, så vi måtte lime den fast igjen. Dette skal henges opp så raskt som mulig. 
Hadde dere en fin julefeiring ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge