Vår jul hos Svigers

Hei dere ! 

Som jeg nevnte tidligere tilbragte vi litt av lillejulaften, julaften og 1 juledag hos Svigers. Vi reiste hjem igjen på ettermiddagen på 1 juledag. 
Det var en kjempekoselig julefeiring, med utrolig masse god mat. 
Vesla og Lillebror på julemorgenen. Lillebror fant en trebolle å sitte i han. 
Denne julen er Vesla 4 år, og det er virkelig nå det er moro å se reaksjoner og den gleden hun har over å åpne pakker. Hun spurte kanskje bare 10 000 ganger i løpet av dagen, om det nå var på tide å åpne gaver. Så måtte man forklare mange ganger at man måtte vente til etter julemiddagen. 
I år satte vi julegrøten ved låven, og nissen hadde vært å tømt grøten mens vi var i kirka. Vesla var utrolig spent, og lurte på om han dermed ventet inne i huset til bestemor og bestefar. Dessverre hadde nissen dårlig tid i år ( vi fikk ikke tak i en «bra» nisse), så han la igjen noen pakker på trappa. 
Da var jo Vesla så fornøyd likevel !
 Så får vi bare håpe nissen kommer neste år på kaffe og kake. For det er hennes største ønske. 
På julemorgenen hadde vi julegrøt og Vesla var så heldig å få mandel i grøten. Jippi! 
Vår lille nisse. Han var en liten utfordring hele oppholdet, siden han kjempet hardt imot søvnen. Det er farlig å sove hos andre, tenker Lillebror. 
Vesla med gaven fra nissen. I år ble det et sminkehode. Åh, som hun elsker det sminkehodet. Det holdt hun på med hele julaften. Hun fikk navnet Lene, og ser veldig solbrent  ut (oversminket) for øyeblikket, og veldig herjet. Sånn er det å være i en 4-årings hender. 
Lillebror er så liten enda, at han ikke brydde seg stort om gavene. Det kom heller ikke som noen overraskelse. Han fikk derimot veldig mange fine klær til jul, og det var kjempe kjekt. Dessuten fikk Vesla og Lillebror en dvdspiller hver til å ha i bilen. DET tror jeg blir veldig bra. 
Min tradisjon er å få julestrømpe 1.juledag, mens de fleste andre får julestrømpen på julaften. Vi har fortsatt den tradisjonen med våre barn. Jeg tenker som så, at på julaften så gleder man seg til alle gavene og kan åpne en liten gave før den store julemiddagen. Godteri og kos er det overalt uansett. 
På 1.juledag kan man stå opp og glede seg til strømpa, som vi ofte har mye rart i. Godteri, blad, bøker, ting man trenger, noen leker og videre. Vesla fikk de kaninørene i julestrømpa, og DET er noe hun har ønsket seg veldig. Hun så nemlig de kaninørene ved en feil noen dager før. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, for det var ikke meningen at hun skulle se de. Jeg måtte rett og slett ro meg vekk, og dessverre si at de var til noen andre. Hun ble virkelig så lei seg og skuffet, og sa at hun håpet at julenissen hadde tenkt å gi henne slike kaninører til jul, for de ønsket hun seg veldig høyt. Vel, gjett om hun ble fornøyd når hun så de i julestrømpa. Julenissen hadde lyttet til hennes ønsker. Hihi! 
På min Facebookside skrev jeg at jeg hadde åpnet julegavene fra Gubben, og det er mange nysgjerrige mennesker der ute. Vil dere fortsatt vite hva jeg fikk av han ? Jeg er nemlig veldig fornøyd!
Håper dere har hatt en kjempefin julefeiring alle sammen ! 

12 Comments:

 1. Hei, så fine bilder 🙂 Ønsker dere en fortsatt fin jul 🙂

 2. Så fine bilder av fine barn 🙂 Her har lille Marielle på snart 7 måneder funnet ut at jul og søvn ikke henger sammen i det hele tatt, enda vi er bare hjemme… :)Fortsatt god romjul!

 3. hørtes ut som en perfekt jul:)

  Her kjente Thord igjen nissen i år og
  sa at nissen var pappa ha ha:)

  tror han har knekt nisse koden.

  Vi flyr rundt på familie middager,og
  i dag står Seljord for tur.Pappa vil at barna
  skulle bli igjen til søndAG,og vi nektet ikke ha ha:)
  Her blir det to dager med barne fri og serier på netflix
  blir en realitet:)

  Nyt late jule dager det gjør vi:)

  Klem Linda:)

 4. Så fine bilder. Jeg er bare kjempespent på hva du fikk av mannen din! Jeg fikk symaskin av min mann og er kjempefornøyd!

 5. for en koselig julefeiring dere har hatt:) Må ha en fortsatt fin romjul!
  klem

 6. For en koselig jul!:):) Merket godt på 3åringen (snart 4) i huset også at spenningen vokser stort!!:):) Her kom nissen (som var onkel) og utrolig nok kjente hu han ikke igjen. Han hadde da briller og masse skjegg 😉

  Herlig den skjorten te lillegutt var!!:)

  Ha en fin romjul videre 😀

 7. Ser ut som om dere har hatt en koselig julefeiring:)

 8. Jaa, vis oss hva du fikk av mannen din!

 9. Ser ut som dere har hatt en alletiders julefeiring 🙂

 10. Hei høpp!

  Neida her blir det ikke party på nyttårsaften.
  I år er det Eirin og de sin tur til å ha det så vi skal dit.
  Spiser mat og tar noen pils stille og rolig:)

  I kveld skal vi på party til et venne par i byen.
  Så da er det nok en sliten jente her i morgen tidlig:)

  Ha en fortsatt fin jul:)

  Klem Linda:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge