Vår første hele dag i Norge igjen

God kveld dere ! 

Natten har vært lang, for vi la oss halv ni igår kveld og jammen stod vi opp klokken ni. Vi var endel våkne i ny og ne, men alt i alt fikk vi masse søvn. Nå er det natt i Thailand igjen, og vi kjenner godt at vi er døgnville. Klokken er straks 21.00 og kroppen skriker etter sengen. Etter dette innlegget er publisert blir det rett i seng, og der skal jeg forbli en god stund forhåpentligvis. 
Det begynner å synke inn at det faktisk er jul i Norge nå, og julestemningen har kommet så smått. Jeg har bestemt at det her skal bli en Rolig jul, med stor R så i år blir det ikke noe stress for å få alt i boks. Julen får bli som den blir, og jo mindre arbeid man lager seg jo bedre blir det tror jeg. Den eneste julepynten som har kommet opp for øyeblikket er noen nisseservietter, men mer kommer litt etter litt vil jeg tro. 
Nå kjenner jeg også godt på kroppen at vi har reist, og da blir det også tid for litt isolering. Sånn er jeg hver gang jeg ikke er helt i form. Jeg liker best å være for meg selv, eller selvfølgelig kun med Gubben og Vesla når ting ikke er helt på stell. Det er nok ikke forferdelige greier som skjer, men jeg har litt smerter her og der som jeg ofte får erfare kommer av både kulde og stress. Det pleier å gå over med ro, fred og harmoni. 
Idag merket vi at Vesla kjedet seg noe litt her i huset. Hun kikket lengselsfullt ut av vinduet, og virket rastløs. Hun sier hun savner Thailand. Der er det litt mer liv, og mye mer sosialt. Så hun merker nok kulturenes kontraster veldig godt nå. Men heldigvis kom hun igang med å leke litt med alle lekene hennes igjen, og kose med alle bamsene hennes, så da var det ikke så ille å være hjemme likevel. 
Jeg har puslet litt rundt i huset idag, og kost meg. Det er jo litt godt å gjøre små husting og kose seg med det igjen. Jeg har også kommet igang med pakking av julegaver. En fin måte å få litt julestemning på. 
Nå gleder jeg meg til å få opp juletreet, og det må nok opp ganske så snart. Er det noen som forresten har sett noe til hvite julekuler ? Fortell meg hvor!


Idag måtte vi også ut for å handle mat. Heldigvis for oss at det var søndagsåpent. Å komme hjem til tomt kjøleskap er nesten deprimerende, men sånn er det jo når man skal være borte i to uker. På handleturen unnet vi oss en julemiddag på kafè, og det var GODT!!Etter en handletur og deilig julemiddag ble det godt med kaker og kaffe hos svigerbror og hans frue. Hun  feiret bursdagen hennes, så det var koselig å bli invitert dit. Vesla ble veldig fornøyd, for da ble det ikke så kjedelig å være hjemme i Norge igjen likevel. Hehe.

Imorgen skal Vesla til tannlegen for første gang, og jeg er veldig spent på hvordan det vil gå. Vesla har ikke lyst å reise dit sier hun, men dette er noe vi må sier jeg. Er hun flink hos tannlegen, får hun jo faktisk  en gave. Det er jo et flott lokkemiddel. Så er det noe med det at vi ikke vil at Karius og Baktus skal komme å banke i tennene hennes, for det er ganske vondt. Da nikker hun seg enig, og ber meg veldig pent om at jeg må pusse tennene hennes bra før vi skal reise dit.

Ja, det her var vår første ordentlige dag i Norge igjen etter to uker i Thailand. En overgang, men jeg synes faktisk det er litt godt å være hjemme igjen også.

Så det stemmer kanskje at borte er bra, men hjemme er best ? 

6 Comments:

 1. Koselig at dere er hjemme igjen,lyser så koselig i vinduene.Hvite jule kuler tror jeg de har på LIVE.Skal si fra om jeg ser det:)

  Natta klem-L-

 2. Velkommen hjem )))

 3. Glemte å undertegne.,Men kos dæ og ta det med ro.Holder med deg med å ikke stresse så mye.
  Bjørg.

 4. hobbyvimsa: Så koselig å høre, snuppa! Er jo litt godt å være hjemme igjen også.

  Bjørg: Takk takk!

 5. Hvite kuler finner du på IKEA. http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/00204460/
  Kulene er mye finere i virkeligheten. Jeg skal fylle mitt tre med disse kulene 🙂

 6. Borte er bra, men hjemme er nok best! 🙂 Og med det i tankene kan jeg ikke vente til vi reiser om to uker til varmere strøk!! 😉 Gleder meg til ferie og gleder meg til å komme hjem igjen…!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge