Vår bitte-lillejulaften

God kveld dere ! 

Så hadde bitte-lillejulaften kommet. Så koselig! Her har vi vært på barselbesøk og hilst på en utrolig nydelig babyjente. Åh, litt misunnelig, men likevel føler jeg meg ganske (litt) ferdig med det. Så jeg får nok nok av babyer å låne etterhvert uansett. 
Idag bestemte vi oss for å ha en liten, og koselig julekveld her hjemme. I og med at vi skal reise oppover til Svigers imorgen, og skal ligge over, så har vi veldig begrenset med plass i år. Lillebror er avhengig av vognen, og vi må jo ha med skift og gaver. Hjelpes! Uansett, så fant vi ut at vi åpnet noen gaver idag. Jeg hadde jo kjøpt en gave til Gubben som var ganske så stor og veide cirka 30 kilo, så den hadde vi aldri i livet hatt plass til. 
Jeg er ikke stor fan av å åpne julegaver før julaften, men siden ting er som de er i år, hadde vi omtrent ikke noe valg. Koselig var det likevel da, og jeg Gubben hadde tydeligvis kjøpt en stor pakke til meg også. Hihi! 
Dette var så stas. Vesla er helt i hundre. Dette har hun snakket om i over en måned, og endelig kan hun få lov til å åpne hele to pakker. 
Lillebror fikk også lov til åpne en. Det var ikke like stas. Det var egentlig ganske uinteressant. Armbåndene jeg hadde på var mye mer å se på, enn gaven. 
Pakkebåndet var også kjempe stas da. Det som var inni var vel mer stas for mamma’n. 
Siden jeg og Gubben tydeligvis hadde kjøpt store gaver til hverandre i år, ble det til at vi åpnet de idag. Jeg er supersuperfornøyd! Gleder meg til å vise dere. Snille mannen min! Han skjemmer meg bort.
Etter litt pakkeåpning var det rett og slett bare å nyte en god middag med biff, fløtegratinerte poteter og det som hørte til. 
Nå blir det beina på bordet, og forhåpentligvis en episode Vampire Diaries. 
Livet er herlig ! 

2 Comments:

  1. Oj.. Nå er jeg spent. Både på hva han fikk av deg og på hva du fikk av han. Jeg er skikkelig spent på hva jeg får av mannen i år, for han er så innmari hemmelighetsfull nå.. He he..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge