Vår 17 mai

God kveld dere ! 

Etter en vellykket 17 mai feiring, er vi vel hjemme. Jeg kjenner godt at det har vært en lang dag, og jeg må ærlig innrømme at det også var greit å få av seg den tunge bunaden. Akkurat for øyeblikket sitter jeg i morgenkåpen min og koser meg. Gubben og jeg har fortsatt feiringen med både god mat og drikke etter at Vesla la seg. Jeg merket at det var en helt annen feiring i år enn i fjor når det gjelder Vesla. Hun er jo snart tre år, og hun har absolutt mye mer glede av denne store dagen nå enn før. Hun klappet og danset når korpset kom, og det var en sann fryd å se det store smilet hennes når hun så de store flaggene gå forbi henne. 
Vi hadde en liten fotoshoot i hagen, og Vesla klarte ikke annet enn å smile falsk. 
Så prøvde vi igjen og det noe bedre, men fortsatt falsk.
Så forsøkte Gubben å ta et bilde av meg. Jeg smilte ikke falsk, fordi jeg valgte å ikke smile. Hehe. 
Divamamma’n og Vesla. 
Vår lille budeie.
Åh, mine to viktigste personer i hele verden.
Vesla fikk kose seg med både kake, og is idag. Og det ble ikke bare èn is nei.
Min kjekkas i bunaden sin. 
Jeg håper dere hadde en like fin dag som oss.

Ha en fin nasjonalkveld videre. 

15 Comments:

 1. Oy oy oy ))))for en kjekkas du har ))))
  Skal si dere var flotte i bunader alle tre.Bunaden var jo bare nydelig.Koselig å lese at dere har hatt en flott dag ))))

  Bjørg

 2. Bjørg: Hehehe.. Ja ikke sant! Håper absolutt du også hadde en koselig dag. Husker du skrev at feiringen pleier å være så harry som bare det. Det hørtes skikkelig artig ut. Noe jeg ville vært med på å oppleve en gang. Haha !

 3. Så utrolig kjekk mannen din er! =D
  Det er så fint med bunad på menn, prøver
  å overtale TH, men han nekter:S

  Du var usedvanlig nydelig i bunaden din <3

  Ser ut som om dere har hatt en veldig
  fin dag, og det er godt og se =)

  Klemmer fra E =)

 4. ååååå fine jenter og en kjekk smukkas!nydelige bunader! skulle ønske jeg ikke var så sta og sa nei til bunad som 15-åring.. (skulle være så sær, vet du..) Men det er jo aldri for sent..
  Kos deg ikveld!
  Klem♥

 5. Nydelige folk og bunader:)

  Ser ut som en perfekt dag,gratulere med dagen til dere:)

 6. For en flott bunadfamilie! Herlige bilder 🙂
  Hipp hurra for 17 mai.

 7. Sååååå nydelig du er! Spesielt i bunaden din! :o) Dere var alle tre veldig fine, men spesielt du! :o) Min dag kan man faktisk lese om på bloggen…. Tjoho! :o)

 8. Så fine dere var alle sammen 😀

 9. Så utrolig flotte dere var alle tre 😉 Synes det er mange rare bunader til menn, mange ikke fine i det hele tatt. Meeen, mannen din sin var skikkelig snasen..hehe…
  Vi har hatt en flott 17 mai feiring med masse tråkking, masse god grillmat og kjempekoselig besøk. Lillemann er vel den som har kosa seg aller mest, og sånn skal det jo være! Jeg er bare fryktelig sliten nå, men også lykkelig 😉

 10. Takk for så fine komplimenter alle sammen. Det var jo bare kjeeempe koselig å høre.

  Whitebite: Jeg var like sær som deg, men heldigvis ville mamma og de gi meg en bunad når jeg var tjue likevel. Da takket jeg ikke nei 🙂 Er så glad for at jeg har fått det nå.

 11. Så flotte dere var/er – alle sammen!

 12. Så fine bilder, lille tulla er bare til å spise opp, så skjønn i bunad!!! 🙂 Vi var en tur i Brekkeparken vi også, men det var nok før dere var der 🙂

  Så fin bunad mannen din har da 😉 hehe… ser kjent ut 🙂

  Hilsen Susie Q

 13. Nydelige dere er alle sammen i bunadene =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge