Vaksiner og prinsessebursdagsforberedelser

En gang må være den første…

Lillebror var på helsestasjonen for å få sin andre runde med vaksiner igår. Vi gikk inn med godt mot, og det gikk veldig greit. Han fikk vondt og gråt endel når han fikk sprøyten i det første låret, når han fikk i det andre låret hylte han og gråt ekstremt høyt. Det gjorde tydeligvis mye vondere i det andre enn det første. Heldigvis gikk det fort over. 
Når kvelden kom skjønte vi at han ikke var i form, og det var tydelig at han verket i kroppen. Når natten kom, kom også feberen. I dag til morgenen har vært et mareritt både for han og meg. Han har ikke hatt det bra, og han har grått masse, masse.  Så han reagerte ordentlig på denne sprøyterunden her, i forhold til den første. Det her blir vel den første gangen han faktisk er syk med feber. En gang må vel være den første også.
Det er ikke noe stas når de små blir syke altså. Spesielt ikke når de er så små som Lillebror er. Heldigvis er han allerede på bedringens vei. Så da håper vi på en bedre natt i natt. 
Idag har jeg også fått gjort litt i forhold til prinsessebursdagen til Vesla, som er allerede neste uke. Tenk, i løpet av neste uke har jeg en fireåring i huset. Skremmende, gøy og nesten litt vemodig at hun blir så stor og uavhengig. Kun to år til hun nå begynner på skolen faktisk. 
Godteriposene til Vesla er jo så sukkersøte. I papir og med rosa prikker. Disse er nå pakket klare med godteri og prinsessefløyter. 
Håper barna liker de. 
Idag har jeg også bakt kake klart til min tanteunge som skal feire bursdagen sin imorgen. Vi får bare krysse fingrene for at Lillebror er bedre imorgen. 
Nå er lys tent i mørket her, og masse snacks satt på bordet. Nå skal vi kose oss. 
Ha en fin fredag videre dere !

7 Comments:

 1. Ikke noe gøy med syke barn. Cornelis har blitt skikkelig dårlig etter alle vaksinene. På mange måter er det lettere å takle når jeg VET hva det er. Men uansett ikke morro. Håper ting er bedre i morra, og at prinsessebursdagen kommer i orden den også!

 2. Huff da:/ Ikke gøy med vaksine nei
  Her er ingen av mine vaksinert, så har ingen erfaringer med dette, men godt at det er på bedringens vei
  Ha ei super helg

 3. Uff da!!Stakkars lite,pleie han godt så
  blir han nok snart frisk:)

  Kos deg i kveld:)

  Klem Linda:)

 4. Usj, vaksiner kan være noe herk når de slår ut sånn. Masse god bedring til lillebror.

 5. Huff vaksiner kan være pyton alså!! 🙂 Storesøster reagerte svært lite, mens lillebror fikk skikkelig reaksjon.. Ikke mye godt i mammahjertet da nei!

  Legger deg til i bloggrullen min jeg. Du har jo så nydelig blogg og ikke minst fantastisk stil i hjemmet ditt =)

  Ha en flott helg videre =)

 6. Så kjedelig og ikke minst, så fryktelig vondt i mammahjertet, når småbarna er syke… Vår gutt var bare fire-fen måneder da han var innlagt på sykehuset førstegang siden har han vært mye syk.. Så jeg kan skrive under på at det er slitsomt for barn, foreldre og søsken. Både psykisk og fysisk… Masse god bedring til Lillebror! Forhåpentligvis er det «harmløs» feber… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge