Utforskeren vår

Titt tei!

Her er jeg, og utforsker verden med mamma’n min. IMG_3016Det er det aller beste jeg vet ! Jobbe med steiner, kikke litt, løpe etter Coco, katten vår, hoppe i vanndammer og spa i sanda. Min verden er full av overraskelser, og spennende nye ting å se på hver eneste dag. Små detaljer, som bittesmå insekter og det å bare gå å kjenne på bladene på busker rundt omkring er veldig rart. Jeg elsker å være ute å utforske verden!

Dagen idag har vært veldig fin. En ny fridag, som jeg utnyttet meg av. Lillebror og jeg får litt kvalitetstid, før resten av gjengen kommer hjem fra jobb og barnehage. Vi koser oss sånn! Vi har fått gjort mange ærender idag, som å ha vært å Elixia å trent ( Lillebror har vært på Elixia Kidz), vært på posten, handlet og kikket på alle de rare grønnsakene, og kikket litt på kjøpesenter. Deretter har vi fått utforsket utendørs.

Vår faste hjelper; Chicco Liteway har vært tilstede under hele dagen. Den er så grei å ha liggende i bilen, for den tar så liten plass. IMG_3018Dessuten er den så lett, så det er null stress å ta den inn og ut av bilen. Så når vi har gjort så mange ting på en gang, som idag, er det veldig kjekt at vognen ikke veier stort. IMG_3027Ut og inn av bilen, titt og ofte. Ofte synes jeg vogner er slitsomme og tunge å ta ut og inn, men ikke denne. IMG_3029Lillebror sitter som en konge i vognen også. For er det en ting denne gutten er, så er det det at han er kresen på vogner ( som sin mor). Han misliker vogner, hvor han mister oversikt, og sitter litt bakoverlent. Men med denne vognen får han god oversikt, og vi får justert ryggen slik at han sitter godt oppreist. Da kan han sitte rolig i lang tid, og bare observere, peke og prate litt. Det er så koselig!

Denne vognen har fått vært med oss på sydentur, shoppingtur, Sverigetur og bare på små trilleturer. Anbefales absolutt videre. Jeg har tidligere skrevet en omtale av den HER.  Dessuten finner du vognen på Jollyroom. Direktelink finner du HER.

IMG_3015

Denne dagen har virkelig vært fin. Elsker rolige, fine dager, hvor jeg faktisk kan ha kvalitetstid med barna mine. Jeg vurderte også å la Vesla være hjemme fra barnehagen idag også, men så kom jeg på at det var førskolegruppe. Det er jo så greit å få med seg, dessuten hadde hun også veldig lyst. Men de dagene jeg har fri, så er det slik at Vesla kan få velge om hun vil være hjemme eller i barnehagen. Jeg synes det er viktig at hun også kan få muligheten til å få være litt hjemme med meg på dagtid, når hun selv ønsker det. Lillebror skal være hjemme noen måneder til, før han også skal begynne i barnehagen. Jeg er ganske så sikker på at det kommer til å gå som smurt. Han får en liten omvisning av Vesla hver eneste morgen, rundt i hele barnehagen. Så han begynner å bli godt kjent nå.

Ikveld reiser jeg på klubb med mammaer som har barn på alder med Lillebror. Det blir veldig koselig med skravling på kveldstid. Viktig å være sosial også !

Ellers håper jeg at dere har hatt en fin onsdag!

Ha en fin kveld videre. 

One Comment:

  1. Et lite tips bare.. når du sminker deg som du gjør på dette bildet, altså med eyeliner kun nederst, så gjør du øynene mindre enn de er, og du har ganske små øyner fra før, og de sitter litt nærme hverandre. Du hadde sett så mye finere ut om du hadde lagt eyeliner på toppen av øyelokket, sammen med litt mørkere øyeskygge, brun/gull/beige/grå. Det hadde virkelig fått «åpnet» øynene dine mye mer =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge