Utedag med barna

Hei dere ! 

Idag har Vesla hatt hjemmedag igjen ( føler jeg skriver det hver eneste dag, men ukene går så fort). Vi har kost oss inne og ute. Jeg tok meg en liten treningsøkt mens Lillebror sov, så bar det rett ut med barna. Nydelig vær, med solskinn og ikke så altfor lav temperatur. 
Vesla skal på skidag i barnehagen imorgen, så vi øvde litt her ute. 
Hun synes det er kjempe moro, og jeg synes at hun er kjempe flink.
Vesla fikk tatt seg en god skitur, og fikk slitt seg litt ut.
Lillebror satt i vogna, og sjarmerte med smilet sitt. Under nesa har han et forkjølelses sår, for de som lurte. Forkjølelsen han hadde var temmelig hard, men det er heldigvis over. Nå har han bare det såret under nesen som skal heles. 
Vesla ble fort sliten av å stå på ski, så etter skituren var det bare å finne frem rompebrettet og skli . Jippi! Så gøy! 
Lillebror syntes det var kjempe kjedelig å se på Vesla stå på ski. Jeg fulgte med på han, og så bare øyenlokkene ble tyngre og tyngre. Tilslutt klarte han ikke å ha de oppe lenger. Søte han. Så da fikk han en ekstra lur idag. Det passet meg fint, for da rakk jeg å lage middag før han våknet igjen. 
Akkurat nå har vi to rene og pene barn. De har tatt seg et laaaangt bad, og er klare for å komme seg i seng. Jeg har vært alene i hele dag, Gubben kom hjem for ikke så lenge siden. Det er merkelig hvor godt jeg merker at han er borte, etter at vi fikk to barn. All ære til alenemødre. Men jeg skal ikke klage, barna er så snille, og vi har hatt en superfin dag altså. 
Nå er det soving på barna, og mor skal sette seg i sofaen og hvile kroppen. 
Det skal bli godt.
Ha en fin kveld dere også! 

4 Comments:

 1. Så flink jenta di er på ski da:) Blir nok stas med skidag i bhg i morgen kan jeg tenke meg. Og søte lillegutt da, godt med en ekstra høneblund en gang i blandt;)

  Ønsker deg en fin kveld:)

 2. TO må man være, det merker hvertfall jeg som har TRE barn! Og respekt for alenemødre, ja fikk je gallerede etter første barnet! Nå skal jeg ha min første give away, sjekk elisabethkras@blogspot.no

 3. Hei høpp!

  Herlig dag med skjønne barn:)I morgen skal begge barna i barnehagen
  om de er feber frie…Satser på det..Thord er dritt lei nå,og han hadde så lyst ¨
  og ut til S i dag.Tobben har hatt omgangs syken nå,og fant ut at det var best Thord
  holdt seg inne så dere ikke ble smittet.Dårlig start på uken med sykdom,og alt ble toppet
  i dag med at opelen ble hentet av falken.På vei hjem fra barnehagen sluttet bremser og
  styringen å virke,og bilen bare stoppet…Nå vil jeg ha normale dager igjen her snart.
  Er så lei:(Må få tatt disse gå turene også etterhvert:)

  Klem Linda

 4. For noen hærlige barn du har 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge