UOVERVINNELIG

Hei og hopp! 

Igår var en dårlig dag, og humøret var ikke helt der det skulle være. Den begynte jo bra, men endte dårlig. Jeg ble sofaliggende med vondter og verker. Noen dager altså. Sånn er livet, jeg må jo bare finne meg i at det er slik jeg kommer til å leve for resten av mitt liv. Samtidig så vet jeg at jeg er mye bedre generelt enn hvordan jeg har hatt det tidligere. Jeg kjører på med kosttilskudd som hjelper, trening, sunt kosthold og et rolig liv. Problemet er vel at jeg kanskje har gitt litt for mye gass i det siste ( jeg har glemt litt at jeg må leve rolig), og da fikk jeg det igår. Så nå har jeg fått streng beskjed av mannen om at jeg må gire ned. Hihi, det er godt jeg har noen som passer på meg. For jeg er vel en slik person som må bli passet på.

IMG_4507Men idag derimot er det noe helt annet igjen. Snakk om berg- og dalbane da. Idag føler jeg meg UOVERVINNELIG! Jeg startet dagen med rolig frokost med barna, så var det bare for oss å reise ned på treningssenteret. De var på barnepassen og mor fikk trent en liten time. En deilig time, som bare ga meg enda mer energi, overskudd og lykkefølelse. Igår var det slik at jeg var sint på livet og at jeg hadde det så vondt, men idag igjen eeeeelsker jeg livet. Hihi! Det handler om å kose seg og være takknemlig på gode dager som dette altså.

IMG_4500

Haha, jeg flekser ikke her. Jeg bare later som faktisk

Uansett, så er helgen hjertelig velkommen inn i dette huset. Vi har ingen planer, og skal bare være hjemme i nabolaget å kose oss.

Livet er herlig dere !

Ha en fin fredag 🙂 

4 Comments:

 1. Fy søren 🙂 🙂 Du er tøff du 🙂
  All respekt for deg som klarer å snu det negative til det positive :)Det lier æ 🙂
  Så bra du klarer å trene 🙂
  Vi har jo begge to begynt med det,og der er vi blitt flinke gitt 🙂
  Skryt trenger vi.
  Håper helga di blir god og smertefri.
  Blir ei rolig helg her.Jeg skal jobbe.Kjenner på meg at jeg snart få finne på noe gøy.Det er altfor lenge siden vi har vært ute.Sånn er det her hos oss på vinteren når jeg har en mann som brøyter.
  Ha ei god helg 🙂
  PS..Vi skal ikke ha biff ikveld 🙂 🙂
  Klem Bjørg.

 2. Så godt å lese at du føler deg bedre 🙂 Klem til deg!

 3. Hei!

  Titter innom bloggen din i ny og ne og ser du stadig skriver om formen din, men hva er galt? siden jeg ikke har følgt med her hele tiden så har jeg ikke fått det med meg om du har skrevet det noe sted..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge