ULL, ULL, ULL

Hei dere ! 

Her er vi i full gang med å planlegge vinteren. Kong Vinter er snart på plass, og da er det veldig greit å være beredt. Vinterdressen fra Name It til Lillebror er i hus, og nå har vi fått på plass litt nytt ull.

Vesla begynner jo å bli så stor nå, så mye av det hun har brukt tidligere er for smått. Noe har jeg gitt bort/ solgt, og annet skal selvfølgelig Lillebror overta ( altså det som ikke er rosa og fullt av blomster og hjerter for eksempel). IMG_2428Våre favorittmerker er igrunn Joha og Hust & Claire. Janus har alltid vært en god gammel slager, som vi har brukt siden Vesla var så og si nyfødt. Ellers har vi også supplert med noe fra Woolland, som er ekstremt fint. Vi kommer nok ikke bare til å bruke ull, men også noe bambus. Jeg er en stor bambuselsker, og synes det fungerer fint til vinteren det også.

Hvilke merker er dine favoritter ? 

7 Comments:

 1. Fniiis 🙂
  Jeg bruker bare Kari Traa 🙂
  Bjørg.

 2. ahh, ja den vinteren kommer brått på hvert år. Så varer den SÅ lenge. Hele vinteren føler jeg at jeg MÅ kle barna opp i ull underst, ingenting er bedre enn det. Så greit å ha litt å velge i! 🙂 Jeg pleier alltid å gå for ull som er bankers i fargen, som hvitt eller rosa, så kan jeg heller pynte de utenpå med shorts, kjoler eller lignende 🙂 Da holder de seg god å varm, i tillegg til at de ser smashing ut, selv om vinteren ! 🙂

 3. Kristin Johansen

  Jeg anbefaler deg om å ta en titt på «Ullungan» Kule ullkær som vokser med barnet. Og designet gjør klærne ekstra spreke synes jeg.

 4. Her har vi sansen for Vossatassars ull! Den er så stilig! Og så liker jeg Joha og Pierre Robert.

  Ha en fin mandag!

  Klem fra Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge