UKENS SMARTESTE KJØP

…er helt klart OBH Nordica smoothietwister.

Den er liten og nett, fin å se på, enkel å bruke og ikke minst rimelig å kjøpe. Jeg kjøpte i tillegg to ekstra beholdere. De kjekke beholderne er jo drikkeflasker også. Så her kan man lage smoothie, og sette på korken med tut, for deretter å ha den med seg hvis man skal avgårde eller bare gi flasken som den er til barna. Utrolig praktisk!

Jeg lette litt i nettverdenen, for å finne ut av hva jeg skulle velge ut. Jeg ser jo at disse enkle smoothiemaskinene er i vinden om dagen. Grunnen til at jeg valgte denne er fordi jeg stort sett har funnet positive omtaler, mange har testet den og bruker den fast. I tillegg så fant jeg ut at man kunne kjøpe ekstra beholdere / flasker hvis man hadde behov for det. Det er jo så kjekt. Så nå har vi alle i familien en flaske hver. Så her er det bare å hive seg rundt å lage og drikke smoothie til det tyter ut av ørene på oss. Hihi!

DSC02270

 Det tok meg kanskje 1 minutt å lage en smoothie til frokost idag. Jeg heiv oppi Forever ultra vanilje, lettmelk, jordbær, banan og aloe vera gel. Det trenger ikke å være så avansert.

ROOOSA SMOOTHIE!

DSC02272

Så friskt, sunt og mettende. En deilig start på dagen.

Jeg har bestemt meg for å leve et enda sunnere liv. Det er bra for kroppen og ikke minst sinn. Så jeg skal begynne å trene igjen, fokusere enda mer på et sunnere kosthold og ikke minst få følelsen av at jeg gjør noe bra for meg selv. Jeg har jo kanskje gått ned 20 kilo over en lenger periode og er ekstremt stolt av det. Så kan jeg vel si at jeg har hatt en ett årspause fra det. Målet er ikke nødvendigvis å veie minst mulig akkurat nå da, men jeg kan tenke meg å stramme opp og gå ned noen kilo til. Vi får se hvor det går hen.

Jeg kommer til å eksperimentere endel med denne smoothietwisteren fremover.

Kanskje dere vil ha noen oppskrifter ? 

3 Comments:

  1. Hsr vurderer en slik lettvind blender selv. Klarer den frosne bær eller må de være så godt som tinte? Sybes mange slike rimeligere utgaver knuser dårlig så kjekt å spørre noen som har testet den ut!

  2. Hei, jeg lager ofte smoothies til frokost rett og slett fordi jeg ikke er glad i mat om morgen…
    Men foreløpig har jeg ikke helt funnet den «rette» oppskriften mtp sunnhet.. Blir for mye bær og juice, evt fun light for å spare kalorier på væske 🙂

    Hva er egentlig det vaniljepulveret du har i? Er det for å øke næringsinnholdet eller hva er tanken? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge