UKENS GLA’SANGER

Hei dere ! 

Ny måned og nye muligheter. Vi mennesker er noen vanemennesker, og jeg er vel det så smått selv. Etter jeg ble min egen sjef, og fikk muligheten til å forme mine egne dager har det vært viktigere enn noensinne å gjøre det beste ut av dagene uansett hva. Idag er det mandag, og jeg starter som regel dagene mine med musikk jeg elsker. Musikk gjør så mye med meg, og det får meg i godt humør. Jeg har hatt en lang periode hvor jeg har hørt på melankolsk musikk, men det får meg tenkende og litt rar og trist innvendig. Så nå er faktisk den spillelisten slettet, og jeg velger å starte dagen med sanger som har litt mer tempo og som gjør meg glad. Ja, hvorfor ikke starte dagen med noe du vet gjør deg glad ? Alle har muligheten til å starte dagen med noe de liker , som vet vil få de glade, så hvorfor ikke bare gjøre det ? Jeg har som regel et par nye musikkfavoritter hver eneste uke, og kanskje jeg skal begynne å dele de fremover med dere ?

Denne uken starter jeg morgenen min med disse to sangene;

Alma – Dye my hair 

Sia – Move your body (alan walker remix)

14881224_10157625863500394_998625700_o

Søk de opp på Spotify. Kanskje det er sanger du også liker ? Eller kanskje du har en sang du vil dele med meg som gjør deg glad ?

14895562_10157625874105394_33828645_o

Akkurat nå har jeg satt meg ned for dagen, for nå skal jeg kartlegge litt, jobbe og kose meg med gladmusikken min. Jeg kjenner at å starte dagene på beste mulige måte gjør noe stort med humøret. Så ja, jeg er i godt humør. Irriterende godt humør.

Ha en strålende fin dag, og hurra for en ny måned med blanke ark! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge