Twilightaften

Hei dere ! 

For en herlig søndag. Vi er så heldige som bor som vi bor. Med unge, flotte naboer og jevnaldrene barn. Vi var en gjeng som reiste bort ved jordene her, og lagde oss et bål, grillet pølser, drakk kaffe, og skled. Er så deilig med slike søndager. Nå er vi hjemme igjen, og søndagsmiddagen står å godgjør seg. 
Igår hadde vi en Twilightaften med tvillingbroren til Gubben og kona. Superkoselig var det, og supersent ble det. Gjesp! Vi er ikke vant til å legge oss så sent lenger, men av og til tåler vi noen unntak. 
Nachos er genialt som mat på slike filmkvelder synes jeg. Enkelt, greit, mettende og fungerer også som god snacks. Det er jo så godt også. 
Masse lys , dempet belysning, og snacks gjør filmkvelden perfekt. Jeg som elsker Twilight også da, så dere kan tenke dere jeg hadde det som plomma i egget. Hihi! 
Filmkvelder er  alltid koselig med fine mennesker.
Er dere ikke enig ? 

Jeg har ihvertfall hatt en kjempe fin helg, og er nå klar for å trene bort alt jeg har spist, og være litt strengere i matveien når hverdagen dukker opp igjen. Hehe. Viktig å ha en dag å kose seg også. 
Håper dere også har hatt en fin helg folkens ! 

2 Comments:

  1. Herlig. Elsker twilight!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge