TREKLØVERET

For en gjeng ! Mine fine, som gjør dagene våre ganske innholdsrike. Små pøbler eller små engler. Kall de hva du vil. Men herlige er de uansett. De to pøblene / englene er de jeg puster og ånder for. Det er de som er min drivkraft, og det er de som gjør at jeg føler meg uovervinnelig. IMG_6780

Min jobb er å gi disse to det de trenger, et innholdsrikt liv, et trygt liv med gode rammer og en hel del med opplevelser. Og det er akkurat det jeg jobber med nå.

Imorgen har Lillebror fri, siden han har redusert plass i barnehagen. Det blir en finfin fredag kjenner jeg. Det er bare litt uvant at ikke Vesla er hjemme med oss på fredager lenger, men sånn er det når de starter på skolen. Vi gleder oss veldig til neste uke da, for da har hun planleggingsdag, så da bestilte jeg likegodt en hyttetur til oss i Sverige. Gjett om hun gleder seg til DET. Det kjenner jeg at jeg gjør også. Familietid og kvalitetstid er det beste som finnes.

Nå skal jeg legge fra meg macbooken, og finne frem en bok. Det må jeg bli flinkere til kjenner jeg.

«Bli best med mental trening», har du lest den ? 

One Comment:

  1. For en fiin trekløver!! <3

    Koselig å endelig få treffe deg i helgen 🙂 Ble ikke så mye vi fikk snakket sammen, da vi var mange damer samlet 😉 Men det kommer nok flere anledninger 🙂 Et slikt treff må vi helt på igjen =)

    Ha en flott uke videre =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge